Rozbehal tu niekto WPA podporu vo Win2k? Zistil som, že Win2k to natívne nepodporuje a je dosť problém zohnať na to nejaký update. Našiel som nejaký soft od LucidLinku, aj našiel wifi siete, ale napojiť sa nevedel...
Rozbehal tu niekto WPA podporu vo Win2k? Zistil som, že Win2k to natívne nepodporuje a je dosť problém zohnať na to nejaký update. Našiel som nejaký soft od LucidLinku, aj našiel wifi siete, ale napojiť sa nevedel...
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Nejlíp mít kartu, ke které je ovladač a "supplicant" přímo od výrobce ( = nepoužiješ windowsí správu wifi sítí, ale ten jinej soft).
Takovou aplikaci jsem viděl minimálně u Atherosu, Ralinku a Intelu.
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
No je to Thinkpad R51, nejaký Intel Pro 2200BG, skúšal som všetky ovládače z ich stránky pre Win2k, ale nič mi nepomohlo. Nečakal som, že to môže byť také komplikované.
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Není podpora WPA v nějaké service packu k win2000? Případně bych se podíval na projekt XSupplicant (http://open1x.sourceforge.net/), ale nevím, zda chodí i na win 2000...
Aby mě práce bavila, udělal jsem si vlastní a založil Lynt :-)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)