Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: iBook 600 MHz - upgrade Mac OS X 10.3 -> 10.5

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    284

Standardní iBook 600 MHz - upgrade Mac OS X 10.3 -> 10.5

Jeden známý me pozádal, jestli bych mu na jeho iBook, kde má Mac OS X 10.3 (Panther), moh hodit 10.5 (Leopard). Nekdo mu to prý odmít s tím, ze má "málo pameti", bez blizsí specifikace, co tím je míneno, on sám se v tom nevyzná. A já svým zpúsobem taky jen omezene, je to poprvé, co mám takhle Maca v ruce. Nejdrív jsem myslel na HD, podle nálepky jen 20 GB. Pak jsem zjistil, ze tu uz ale nekdo zaplat pámbu prede mnou vymenil za 80 GB (kdo zná tyhle iBooky ví, ze to není ani jednoduché, ani bez rizika poskození). RAM tam je na základovce 128 MB + 1 sokl na modul, mel tam 256 MB, takze celkem 384 MB; jako první jsem tam strcil modul 512 MB a tím dosáh mozné maximum 640 MB, coz s rezervou splnuje pozadavky Leoparda (min 512 MB). Ted ale podle Wikipedie je pozadována CPU "...PowerPC G4- (min 867 MHz) nebo G5-Procesor", jenze on tam má Power PC G3 - 750 (33.11) 600 MHz. Je to zásadní prekázka nebo pújde ten Leopard nasadit i na tohle, byt treba s urcitými kompromisy?
    Naposledy upravil Mikus; 25.10.2012 v 06:56.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Upgrade z P35 ano/ne
    Založil Octopuss v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 21.03.2009, 11:42
  2. 01/06 Apple iBook - ted nebo pockat?
    Založil butcherson v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 12.01.2006, 18:37
  3. Pripojeni iBOOK na winXP
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2