Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: je možné použít ve win98 vesa ovladač pro banshee? - spěchá!

Standardní je možné použít ve win98 vesa ovladač pro banshee? - spěchá!

koupil jsem kdysi na inzerát kartu, která po nainstalování ovladačů sice jede v akcelerovaném režïmu, ale kolem textů jsou bílé tečky, takž je ten text nečitelný; dělá to jak ve win tak i v linuxu; jenomže v linuxu můžu zvolit místo konkrétního ovladače VESA mód a pak to jede OK; je možné něco takového udělat ve windows ?

Standardní

Da sa pouzit SVGA rezim ale potom ti bude Banshee uplne nanic, pretoze nebudes mat ziadnu 3D akceleraciu a v postate ani 2D (myslim ze pri pouziti VESA ovladaca v linuxe je to rovnake), takze radcej by som vyskusal ine ovladace, alebo nieco podobne.
    Intel Core i7 920@4.1GHz,Asus P6T,POV480GTX ,3x2GB KingstonKHX3 1730CL7,H2O+Cosmos S,Seasonic X-750W,Corsair X64, 2xWD15EADS 1,5TB,Xonar Essence ST + DT770 pro/IE6,LG GH22NS50, SyncMasterP2370, ACER Aspire ONE Ferrari, HTC TouchHD
    motto1: Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
    motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
    motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, J. O'Neill

Standardní

Citace Původně odeslal dexterav
    Da sa pouzit SVGA rezim ale potom ti bude Banshee uplne nanic, pretoze nebudes mat ziadnu 3D akceleraciu a v postate ani 2D (myslim ze pri pouziti VESA ovladaca v linuxe je to rovnake), takze radcej by som vyskusal ine ovladace, alebo nieco podobne.
    podle mě je ta karta vadná, když to blbne i pod linuxem; když použiju pod linuxem vesa ovladač, tak mám 16-bitové barvy ( ale i pod WinXP ), zatímco u SVGA pod windows jen 256 barev, což je nepoužitelné...

Standardní

Jeste muzes zkusit Sci-Tech Display Doctor, ten by ti tu kartu mel provozovat alespon v highcolor, ale taky bez akcelerace
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 05:25
  3. ASUS A7N8X - tipy, problémy
    Založil poussin v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4