Múze mi nekdo ríct, co vsechno vyvádí soubor USER.DAT? Podle vsech dostupných zdrojú to má být vedle SYSTEM.DAT druhý soubor, kde jsou ulozeny registrace. Jenze chová se trochu podivne, predevsím nereaguje na editace (konkrétne vymazávky) Regeditem, ty se projeví jenom v SYSTEM.DAT, v USERovi zústává vsechno pri starém a to i po rebootu (s úplným vypnutím kompu) i po vycistení CCleanerem. Jsou pak aplikace, které by mely na úpravu regeditem zareagovat a nereagují, podle vseho se informují v USERovi.
Kdyz si oba soubory prohlízím WordPadem, nacházím v tom málu, co je citelné, pomerne dost shodností. USER je pri tom asi 7x vetsí nez SYSTEM. €dit 21:00 - následující je spatne, tím i dúsledná myslenka níze: Vzhledem k tomu mám podezrení, ze na zacátku po instalaci jsou oba shodní, ale USER roste tím, ze bere vsechno, co se do registrací pridává, ale nemaze nic, co SYSTEM maze. Kdyz jsem po tomhle problému guglil, nasel jsem i stíznosti, co je v USERovi hnoje, co tam vlastne nemá co delat; lidi tam nacházejí treba i pod kterým jménem pred lety ulozili nejaký soubor, co jinak uz dávno neexistuje ap. - delikátní zrádlo pro trojany, nehlede na to, ze i jinak se kvúli tomu komp múze chovat proti vúli uzivatele.
€dit 21:00 - v dúsledku omylu výse je následující myslenka je spatne: Tak me napadá, pokud by se nenaslo lepsí resení, co by to udelalo vyhodit ho a nahradit príslusne prejmenovanou kopií SYSTEMa?
Vyzná se nekdo v tomhle, ze k tomu múze podat spolehlivou informaci?