cem tu kupit...co vy na to
na www.cdrbase.com LiteOn chvalia (v poslednom case viac ako TEAC). Vie udajne kopcit ochrany a tak dalej.....ma niekto skusenosti?
dik
a ece cena...mna by chytila 2069 s DPH SK!!!
cem tu kupit...co vy na to
na www.cdrbase.com LiteOn chvalia (v poslednom case viac ako TEAC). Vie udajne kopcit ochrany a tak dalej.....ma niekto skusenosti?
dik
a ece cena...mna by chytila 2069 s DPH SK!!!
ano mam s nou skusenosti a len dobre, pali v pohode na vsetko a je naozaj podla testov lepsia ako teac (teac uz nie je to co byval aspon pri modely 48x48x16). Takze bez vsetkymi piatimi, za tu cenu nic lepsie nezozenies.Původně odeslal Odar
![]()
je good![]()
taky ji mam a 99.9% spokojenost. z duvodu objektivnosti uvadim ze jeden vroubek ma. Celkem dlouho nacita vlozene cd (~5s). ale to bohate kompenzuje pomerem cena/vykon
A pokial ma pamat neklame tak sa z nej da urobit 52*24*52 a za tu cenu ber.
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
Původně odeslal NOD
a jak? docela by mě to zajimalo
![]()
AMD Barton 2600+,MSI KT6 Delta FISR,DDR 1GB/400,120+250GB,Sapphire RadeonX800GT 256MB Fireblade,Zoltrix Nigtingale 6+AC97,LiteOn 48x24x48,LiteOn SOHW812S@832S,Samsung SyncMaster 957DF 19,WinXP Prof,LC POWER LC6550G-v2.0 550W/140mm,Wi-Fi(512/128)
mě taky, protože to nejde...Původně odeslal Ryki
![]()
Ide to pomerne lahko staci len prehrať firmware a malo by to fachcit.
Vy asi máte docela hektickej život, když vás těch 15 sekund, o které to bude rychlejší, vytrhne. Ještě je pravda jiná možnost. Třeba toužíte spatřit CDčko rozlámaný na kusy vyletující z počítače, to máte s tou 52x taky větší šanci...![]()
![]()
![]()
![]()
To nie ale keď mám nataktený komp tak prečo nie aj CD-ROMku?![]()
![]()
je to trochu zamotaný...liteOn dělá vypalky pro Sony a Sony CRX 215 je 48x24x48x, jenomže má vnitřnosti z LiteOna 52x24x52x, čili tu Sonku LZE předělat na 52x24x52x, ale LiteOna asi ne...![]()
No ale ja som to robil zo SONY 48 na liteona 52 a na prvý krát![]()
no mne se v nem rozletelo CD (rana jako vystrel jak z pusky) po cca 3/4h prehravani filmu (kluk si nesnizil rychlost cteni), vysypal jsem smeti, profouk vysavacem a jede nadale k 100% spokojenost (cte mne lepe nez teac 540).
mne uz v ni taky praskaji cedlaPůvodně odeslal johnn
ale jeno PLATINUM - jedna starsi serie 1x-16x naproste shity
![]()
Gigabyte P35-DS3L ::: Pentium Dual-Core E5200 ::: 4x1024MB atd.
ja mam s liteonama za posledni rok jen dobre zkusenosti![]()
HP Spectre x360 14-ea0002nc
he uz som kupil za 2050 SK aj s DPH!!!
a som vysostne spokojny....dik ece raz za odporucania
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)