Ahoj. Cca před rokem jsem si koupil v Alze do svého stolního PC novou LG mechaniku GH22LS. Když jsem jí zapojil do PC, tak vše bylo OK až do tohoto května. Od té doby, když jsem PC zapnul, tak trvalo min. 2 min. a více, než počítač naběhl. Když jsem mechaniku odpojil, vše bylo OK. Tak jsem jí reklamoval a v červnu vyzvedl. Jelikož jsem byl dlouhodobě mimo trvalé bydliště, nemohl jsem jí hned zapojit. Nicméně před zapojením PC fungovalo naprosto bez problémů. Teď jsem jí tedy zapojil, zapl PC a čekám čekám a po cca 3 minutách počítač naběhl. Napsal mi ale úplný nesmysly, jako že nemám nainst. ovladače ke grafický kartě atd. Tak jsem ho restartoval a od té doby vůbec nenaběh. Ani, když odpojím tu LG mechaniku. Prostě po zapnutí PC jen svítí dioda, že je napájenej a toť vše. Všechny větráky co tam jsou (procesoru, zdroje a graf. karty) se točí, ale nic. Nenaběhne to ani do BIOSu. Je možný, že ta mechanika mi odpálila něco na desce? A bylo by možné zjistit co konkrétně? Sestavu mám: procesor AMD Athlon 64 3000+ (socket 754), zákl. deska ASUS K8NE De Luxe, 2Gb paměť, graf. karta ATI HD3850 AGP 512Mb. Potřeboval bych ho vzkřísit. Našel by se mezi vámi někdo na oživení? Zatím díky