cus lidi rad bych odhlucnil->oblozil zvnitrku kejs, ale nevim jaky matros pouzit(nejaky dobre tlumivy) . . . na zvyseni teploty vcelku kaslu . . .
cus lidi rad bych odhlucnil->oblozil zvnitrku kejs, ale nevim jaky matros pouzit(nejaky dobre tlumivy) . . . na zvyseni teploty vcelku kaslu . . .
C2D E4300 @ 9x300MHz, ASRock 4CoreDual, 2x1GB RAM 3-3-3-10, Gigabyte HD3870 DDR3 775/1900 @ 860/1050
Podivej se na www.vltava2000.cz/Adesign nebo www.adesign.cz/tecsound.html. Je to vsechno stejny a v minulych prispevcich na to byly nazory ruzne od docela nadsenych az po "stoji to uplne za hovno". Ja to nemam - zatim se taky rozhoduju do ceho jit.
Zeptej se DeeKaye, ten chce neco objednavat. Budou to objednavat minimalne dva a nejspise s nimi i ja. Cim vice lidi, tim lepe vyjde postovne. Tak se s nim zkus domluvit.![]()
Pilooooooot!
dik za tip, ale nejsem z prahy a tak asi hromadna obednavka mi byla na nic . . . ale ten matros vypada fakt dobre![]()
C2D E4300 @ 9x300MHz, ASRock 4CoreDual, 2x1GB RAM 3-3-3-10, Gigabyte HD3870 DDR3 775/1900 @ 860/1050
A o jaký jde matiriál ve vašem případě? Taky by se mi něco líbilo.Původně odeslal Keyoke
hlavne kolik by to kostovalo ..
Ty se furt zajímáš o tu cenu, důležitější je výkon a tichoPůvodně odeslal Pocket
Jinak byc taky neměnil IBM za Seagaty![]()
to je dobry .. to skusim navrhnout domaPůvodně odeslal Studna
![]()
u me neni na prvnim miste vykon ale pomer cena/vykon
To Pocket: No a v tom se oba lišíme![]()
no prave .. kde ty ku.r.v.a chlape na to beresPůvodně odeslal Studna
![]()
to je sice fakt .. ale v tom bude jeste urcite neco jinyjo ..Původně odeslal Studna
BTW > uz tam taky jsem
2geo: zkus treba mirelon. Pouziva ho Mironet ve svych ultratichych kompech.
Kdybych si delal srandu reknu "Pride kytka do baru a cis......."
Samozrejme ze to myslim vazne.
no ten mirelon se bude spatne shanet..
AMD Forever...
U nas ho normalne maji v odchode kde prodavaji sprchy, vany, trubky apod. Bohuzel jen trubkovite tvary![]()
No nevim co materiál za 600 za metr, ale já sem obložil kejsu tou normální obyčejnou bubinkovou sračičkou, co plno lidí tak rádo praská (hele že mi někdo řeknete jak se tomu nadává?
No a celkem to helfuje, ale v mym kompu je stejně nejhlučnější neusazenej Volcano9 a regulovatelnej zdroj, tak co))
http://root.cz/clanek.php4?id=1204>>>Jako ideální se tedy jeví koberec z vláken z teplovodivého kovu. Nic takového se, pokud vím, nevyrábí, a pokud ano, rozhodně nepůjde o levný ani lehký materiál. Můžeme tedy experimentovat s běžným kobercem, deskami z pryže či pěnové gumy, polyuretanu, molitanu. Pokud vám zbyly tenkostěnné protihlukové keramické dlaždice, můžete experimentovat i s nimi, stejně jako s tenkými řezy jiných porézních stavebních hmot. Záleží na fantazii. Vše je kompromisem mezi prostupností tepla a hluku a také cenou.
A ten minoral je spíš na tlumení tepla a ne hluku, ten sem si dával pod elektricky topeni do podlahy.
koupil bych dvacet podložek pod myš a nějak to nastřihal, to je materiál)
AMD Athlon XP 2600+ (FSB 333MHz, jádro Barton, 1.83 GHz, 512kB cache), Gigabyte GA 7VA - VIA KT400+8235 chipset, 512 DDR (PC2700), Gigabyte Maya GV-R9000 PRO, 275/275@310/310
120 GB BarracudaPlus ST3120026A (7200rpm, U-ATA/100, 8.5 ms, 8MB cache)WD Caviar_40GB_slave, Zoltrix Nightingale Pro 6 - Titanium+opt.kit, DVD - Teac DV-516E, Yamaha CRW-8824:)), SAMTRON 96P 19\", win2k Pro
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)