Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Ztrácející se e-maily

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Standardní Ztrácející se e-maily

Odchytl mě tu nějaký cizinec, že ho ke mě někdo odnavigoval a jestli mu nepomůžu…tak se získávají klienti

No, k věci, má hosting u Českého hostingu, hlavně co jsem koukal čtyři e-mailové shcránky, z nichž jednu využívá k podnikání. No, tuhle v kanclu koukal do schránky přes webmail, chodily mu typicky desítky e-mailů, akorát že po pěti minutách se mu to samo začalo mazat. A teď kde je problém

V klientu (Live mail) to není, koukal jsem a automatické stahování má vypnuto. Navíc kdyby to dělal klient, tak má ty e-maily tam, ale prostě nejsou k nalezení. SP zálohuje tak jednou denně, ještě se jich poptám až mi pošle podrobnosti (na podpoře si totiž moc nepopovídal, neumí tam anglicky).

Tak mě napadá, buď se mu tam někdou naboural a postahoval to on (v logu byly jen jeho adresy, no ale zas když to někdo udělá, nemusí za sebou nutně nechat stopu) - každopádně jsem už zapnul aby zprávy na serveru zůstaly po stažení. Anebo má klasicky bordel SP.

Otázka je, když tu je tolik správců serverů, setkali jste se s něčím podobným? Jak to řešit a je šance zprávy dostat zpátky?

ADD// takže upgrade: dělal to klient, který zprávy prostě rovnou mazal. To vlastně sedí s tím, že je automaticky pravidelně nestahoval neb toto bylo vypnuto…zajímavá funkcionalita, mrkvosoft opět posunul hranice nemožného

Zálohy dělají jen jednou denně v noci (no ty vole), takže byly zprávy smazáy dřív než se tam vůbec dostaly.
    Naposledy upravil Behemot; 28.01.2011 v 10:29.
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Standardní Re: Ztrácející se e-maily

No me se podarilo "nastavit" synchronizaci s iPadem tak, ze mi pri kazdym pripojeni na server smazal vsechny maily starsi cca 20 dni. Jeste ze exchange server umi 14 dni zpatky (defaultne) smazany maily obnovit jednoduse z outlooku, jinak by nase firemni IT melo ze me radost
    Takze ne vzdy je vinen Microsoft
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Standardní Re: Ztrácející se e-maily

Klient byl nastaven defaultně jak přišel s kompem. Nakonec to vyřešil zakoupením jediné verze Outlooku, která se dala pořídit - Express společně s oficem. Teď mu zkusím opravit displej v původním laptopu a možná se vrátí k němu
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mozilla Thunderbird duplicitne maily
    Založil mixal v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.02.2010, 12:05
  2. Maily - problem CBL list
    Založil Falen v sekci fóra Zabezpečení dat a komunikace
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 17.04.2009, 23:22
  3. V čem přečíst maily z Outlook Expressu z WXP?
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 01.11.2004, 09:14
  4. Jak dostat e-maily z Outlooku Expres?
    Založil zed v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 18.04.2004, 18:48
  5. [Flash, PHP] a maily
    Založil Paaja v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 29.05.2003, 16:52

Pravidla přispívání