Odchytl mě tu nějaký cizinec, že ho ke mě někdo odnavigoval a jestli mu nepomůžu…tak se získávají klienti
No, k věci, má hosting u Českého hostingu, hlavně co jsem koukal čtyři e-mailové shcránky, z nichž jednu využívá k podnikání. No, tuhle v kanclu koukal do schránky přes webmail, chodily mu typicky desítky e-mailů, akorát že po pěti minutách se mu to samo začalo mazat. A teď kde je problém
V klientu (Live mail) to není, koukal jsem a automatické stahování má vypnuto. Navíc kdyby to dělal klient, tak má ty e-maily tam, ale prostě nejsou k nalezení. SP zálohuje tak jednou denně, ještě se jich poptám až mi pošle podrobnosti (na podpoře si totiž moc nepopovídal, neumí tam anglicky).
Tak mě napadá, buď se mu tam někdou naboural a postahoval to on (v logu byly jen jeho adresy, no ale zas když to někdo udělá, nemusí za sebou nutně nechat stopu) - každopádně jsem už zapnul aby zprávy na serveru zůstaly po stažení. Anebo má klasicky bordel SP.
Otázka je, když tu je tolik správců serverů, setkali jste se s něčím podobným? Jak to řešit a je šance zprávy dostat zpátky?
ADD// takže upgrade: dělal to klient, který zprávy prostě rovnou mazal. To vlastně sedí s tím, že je automaticky pravidelně nestahoval neb toto bylo vypnuto…zajímavá funkcionalita, mrkvosoft opět posunul hranice nemožného
Zálohy dělají jen jednou denně v noci (no ty vole), takže byly zprávy smazáy dřív než se tam vůbec dostaly.