Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Jak na FLV

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Question Jak na FLV

Teď mě střeba považujte za blázna ale já jsem v koncích a nechápu následující:

Mám 26min. MPG cca 800MB z toho pomocí RIVA FLV encoder udělám FLV video požadovaného rozlišení s daným bitrate..... 400x300 pri cca 300bitrate mi dělá cca 80MB soubor ale to video je kostečkované jak...., když zvednu bitrate na 700 je to lepší ale stále pokud to dám na full obrazovku tak nic moc... a video už má 150MB

Pro zajímavost jsem si z youtube stáhnul flv video Týden Živě cca stejně dlouhé, širokoúhlé s rozměry teď mám dojem 800x400 (presne si nevzpomenu) tzn 2x násobek mého s velikostí 150MB a náááádherně koukatelné i na celou obrazovku... jak to dělají?

video chci umístit na svoje www přes JW Player

zkoušel jsem různé convertory, ale marně... stále stejný +/- výsledek

zkoušel jsem i mp4 vide a je to 100 a 1 ale to mi zase jde přehrát jen když se natáhne celé - nestreamuje

Co dělám špatně? Poradíte mi někdo prosím?
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: Jak na FLV

FLV je něco jako kontejner, záleží jakej kodek do něj dáš a každej kodek má zpravidla několik různejch profilů/předvoleb kvality. Docela dost informací je na http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_Video , asi nejrozumnější je cpát to tam v h264 nebo VP6. Další věc je zvuk, kterej taky může dost výrazně ovlivnit velikost výslednýho souboru.

Další možnost je použití HTML5 <video>, ale nejsem si jistej jestli už to uměj všechny prohlížeče.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání