Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Ovis WLA-5000AP

Standardní Ovis WLA-5000AP

Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto Ovisem, chtěl bych si z nich udělat spoj v 5Ghz. cca na 300m v nezarušeném prostředí.

má vůbec smysl nahradit stávající spoj, který je naprosto spolehlivý, ale propustnost je cca 600 KB/s

Podotýkám že vím, že si můžu koupit komplet spoj za 3K, ale tohle by mě vyšlo na 800 kč celé.

Standardní Re: Ovis WLA-5000AP

Tenhle Ovis dnes uz nijak zazracne zarizeni neni - tahle 1portova verze jeste sla, neumiraly hromadne zdroje jako u jeho 3-portovych nasledovniku. Nejak sem nepochopil jaky spoj pouzivas ted, kazdopadne s 2ma ovisema proti sobe s dobrejma antenama se dalo na takovych 15Mbit/s dostat. 800Kc je cena za co? Za 2 zarizeni s antenama a kabelama?

To nic nemeni na tom, ze v nezarusenem prostredi se napr. s Mikrotikem dostanes i 35Mbit/s, na 300m by ti i v ramci ceske legislativy chodily i nejobycejsi AirMAX Ubiquity (NS5 Loco M) kolem 60Mbit. Tj. muj nazor je ze WLA-5000 bych nebral ani zadarmo a radeji bych si nasetril za neco modernejsiho.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní Re: Ovis WLA-5000AP

Nad těma nanostejšnama jsem přemejšlel taky, ale oni neumí bridge a jak říkám je to těch 3000.- stávající spoj je v 2.4 Ghz.
    V podstatě ta síť co mám není výdělečná, dá mě to sice na pivko, ale nedá mi to abych do toho mohl investovat tolik peněž nehledě na to, že k nám se nikdy stejně pořádná konektivita nedostane a když, tak bude drahá.

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    Tenhle Ovis dnes uz nijak zazracne zarizeni neni - tahle 1portova verze jeste sla, neumiraly hromadne zdroje jako u jeho 3-portovych nasledovniku. Nejak sem nepochopil jaky spoj pouzivas ted, kazdopadne s 2ma ovisema proti sobe s dobrejma antenama se dalo na takovych 15Mbit/s dostat. 800Kc je cena za co? Za 2 zarizeni s antenama a kabelama?

To nic nemeni na tom, ze v nezarusenem prostredi se napr. s Mikrotikem dostanes i 35Mbit/s, na 300m by ti i v ramci ceske legislativy chodily i nejobycejsi AirMAX Ubiquity (NS5 Loco M) kolem 60Mbit. Tj. muj nazor je ze WLA-5000 bych nebral ani zadarmo a radeji bych si nasetril za neco modernejsiho.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání