Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Odprodej Novellu

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Standardní Odprodej Novellu

Viz: http://www.root.cz/clanky/novell-se-...e-microsoftem/

Jsem skutecne zvedav kam tohle povede. Kazdopadne dobry pocit z toho nemam ....

a pokud by attachmate skutecne melo v umyslu dale rozvijet Suse, tak proc prodavaji patenty?

Standardní Re: Odprodej Novellu

Jo taky jsem na to koukal, ale spolecnost je to zjevne silna. O odprodeji Novellu se diskutovalo dlouho, dokonce jsem premyslel o koupi par akcii

Divam se na to ale z jineho pohledu - spousta upstream vyvojaru, se kterymi se denne potkavam, jsou z Novellu. Tedy z byvaleho Ximianu, Eazelu, ale zatim se drzeli. Co bude dal, nikdo nevi. Jejich ztrata by byla citelna, kazdopadne u nas maji dvere otevrene, skoncili u nas i jini, po poslednim propousteni z pobocky v Nemecku. Trochu to oslabi linuxovy trh, kde neni mnoho velkych hracu. Ale mame jeste Oracle, ktery bohuzel taky nici upstream.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Likvidace firem a odprodej 19" racku ...
    Založil Dade_Marfi v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.06.2004, 22:12

Pravidla přispívání