zdar
opoustim ubuntu na wokna a chtel bych prehodit emaily.
uz to nekdo zkousel ?
dik moc
zdar
opoustim ubuntu na wokna a chtel bych prehodit emaily.
uz to nekdo zkousel ?
dik moc
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
Neni to absolutne aktualni. Kdyz jsem prechazel z win na lin tak jsem byl chvilku na dualboot a pouzival jsem profil zaroven pro win tak i lin. To znamena, ze stacilo zkopirovat profil. Ale je to uz cca 5 let.
Viz. NeMEM9aA - mělo by to stačit
Jinak při větších problémech doporučuji přehodit poštu přes IMAP server (nejlepší cross-platform řešení) - pokud stačí jen přesun emailů.
A tim jsem se taky zabyval a nevyresil. Lze nejakym zpusobem v Thuderbirdu predelat pop3 account na imap?
Nemusíš ho předělávat, stačí založit nový účet na server, který podporuje IMAP a do něj zprávy z lokální či jiné složky zkopírovat.
Bohužel to poměrně dlouho trvá, pokud tam máš kvanta zpráv a příloh - zatím mi to ale přišlo jako nejméně náročné a bezproblémové řešení.
EDIT: Samozřejmě pokud máš zprávy stále na serveru, stačí pouze založit nový IMAP účet. Bohužel většina lidí s POP3 tuto možnost moc nevyužívala.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)