mam problem zapnu instalacku windowsu...vsechno bez a pak zacne rozbalovani a cca okolo 20% se to sekne pc zmrzne...vubec nwm cos tim...naky rady?
mam problem zapnu instalacku windowsu...vsechno bez a pak zacne rozbalovani a cca okolo 20% se to sekne pc zmrzne...vubec nwm cos tim...naky rady?
Sežeň i si jinou instalačku pro začátek, když to nepomůže, můžem dumat dál.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Tohle je dost nedostatecny popis problemu.
Je PC nove? Jake je HW slozeni? Funguji zatezove testy? Lze nabootovat nejake live distro linuxu? O jake win se jedna? Funguje instalacka na jinem PC? Zasekne se vzdy na presne stejnem miste?
s jinou instalackou se nedostanu ani k formatovani disku...
pc je uplne vcera mi prislo AMD Phenom II X4 965BE, GB GA-880GA-UD3H, 2x1GB RAM 1600MHz (A-DATA), Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB, WD 640GB, Seasonic Energy Knight 500W, Thermaltake M5
chci nainstalovat win vista 32bit a z toho pak upgrade na win 7... ale ta vista se instaluju adycky se to nekde sekne nidky na stejnym miste... vcera sem na tomto pc tu vistu uspesne nainstaloval ale pak se vyskytly potize a chtel sem reinstal pc...a od ty doby se mi nderi nainstalovat
Tak nejspis nejaky hw problem. Je to nejspis nestabilni. Mozna se neco prehriva a nebo nejaka nekompatabilita komponent. Doporucil bych projet memtest + nejake live distro linuxu abys to overil - treba ubuntu (nemusis o linuxu nic vedet. Jen to nechas nabootovat na nechas to pul hodiny bezet. Do te doby by se to mohlo zaseknout)
jak mam spustit memtest kdyz se dostanu max do biosu... ? muzez mi sem hodit odkaz na ubuntu nebo co toje.. pls
Sázím na paměti, zkus jim o trochu přidat napětí.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
ubuntu najdes v googlu. A ve startovaci nabidce ma tusim i prave test pameti, takze zabijes dve mouchy jednou ranou.
Jinak pamet je skutecne dost pravdepodobny puvodce.
Nedavno jsem mel trable s nestabilitou na chipsetu amd785 s Asus deskama. Vyresil to update biosu.
takze stahuju ubuntu no muzu ji pka smahnout na rw disk nevadi to?
Pokud ti z neho mechanika nabootuje tak to samozrejmne neni problem.
LIDI JA VAS MILUJU STE UZASNY... zvednul sem napeti ramek a uz to facha diky diky mooooc
![]()
Jo, ale estli je mas novy a frekvencne na defaultu, tak bys je mel okamzite reklamovat. Variantne MB nebo zdroj, pricina muze byt i v tom, ze to dava min nez by melo.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)