Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Podivná rychlost pálení na CD-R

Standardní Podivná rychlost pálení na CD-R

Mám mechaniku ASUS 40*12*48 a zatím jsem vypálil tak zhruba 30 CD. Snažím se postupně zjišťovat, která média se s vypalovačkou snesou nejlépe.
    Udivuje mě ale to, že pouze VERBATIM 48 slimbox mi vezme maximální rychlost ( tedy 40 u mé mechaniky). U jiných médií, které dovolí třeba 4-48 (Multidisk, Verbatim, Samsung, Asus atd.). mi to nabídne vždy maximálně 16. Nevíte, v čem by mohla být chyba? Nechce se mi věřit, že by si vypalovačka mohla sedět jen s jedním druhem médii.
    Pokud to není normální, je to důvod pro reklamaci?
    Předem díky.

Standardní Re: Podivná rychlost pálení na CD-R

Citace Původně odeslal Pavel Šlechta
    Mám mechaniku ASUS 40*12*48 a zatím jsem vypálil tak zhruba 30 CD. Snažím se postupně zjišťovat, která média se s vypalovačkou snesou nejlépe.
    Udivuje mě ale to, že pouze VERBATIM 48 slimbox mi vezme maximální rychlost ( tedy 40 u mé mechaniky). U jiných médií, které dovolí třeba 4-48 (Multidisk, Verbatim, Samsung, Asus atd.). mi to nabídne vždy maximálně 16. Nevíte, v čem by mohla být chyba? Nechce se mi věřit, že by si vypalovačka mohla sedět jen s jedním druhem médii.
    Pokud to není normální, je to důvod pro reklamaci?
    Předem díky.
    Nejspíše je potřeba aktualizovat firmware, prostě nezná ty média
    ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520

Standardní

Presne, mechanika nezna ty media a tak na nich nepodporuje vyssi rychlosti zapisu.

Nevim jestli to tenhle Asus ma, ale na nekterych mechanikach, ktery si detekuji media samy a pak podle toho umoznuji rychlost zapisu, se tahle funkce da vypnout...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Podivná rychlost pálení filmu
    Založil Kamil Raška v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 20:17

Pravidla přispívání