zdravim,
mam tento ADSL WIFI router :WELL PTI-8411G ADSL2/2+ WiFi router 54Mb/s, 4xEth
a takuto srandu na pripojenie stolneho PC (v inej miestnosti - nechcem tahat kabel)k tomuto zariadeniu : Skyr@cer Pro Gaming Adapter 454
Wifi som na routeri nastavil... (odskusane s notebookom s wifi), teda meno SSID, WPA autentifikaciu a passphrase kluc na pripojenie...
na notebooku nastavene DNS a aj IP na automatiku (teda na wifi bezi DHCP server)- pekne sa pripoji a vsetko fachci...
problem je s tou SRANDOU![]()
ked srandu nastavim manualne na (sranda : IP:192.168.1.10, 255.255.255.0, gate:192.168.1.1 - co je IP wifiroura, autentifikacia aj kluc nastaveny OK) vidim wifi siet routra a na routri vidim v dostupnych klientoch MAC adesu SRANDY, ale pri pokuse o pripojenie vidim v LOGu, ze SRANDA sa sice pripojila na wifi, ale hned sa zase odpoji a tak stale dookola...
PC pripojene k srande standartnym RJ45 kablom ma IP natvrdo :192.168.1.15, 255.255.255.0 a gate som skusal 192.168.1.1 aj 192.168.1.10
a z PC na IPcku wifiroutera neprejde ani jediny ping, z PC pingujem srandu fpohode...
ked som srande nastavil IP na automatiku (teda by si mala robrat IP z wifiroutera) - nic nenastavila (0.0.0.0),
ked som PC pripojene na srandu nastavil na automatiku - pridelena IPcka bola cista hovadina (ani ta sranda sa uz nedala pingnut...)
Prosim, poradte ako nastavit hlavne tieto parametre :
IP,MASK,GATEWAY a DNS na wifiroutery, na SRANDE aj na PC, aby to konecle slapalo.... signal by mal byt OK, notebook z miesta kde je PC so SRANDOU fici na 3/4 ciarocky....
ako nastavit na STRANDE typ pripojenia? INFRASTRUCTURE,alebo ADHOC
dakujem za pozornost...