pls pomozte
nefunguje mi grafika geforce mx 400. zapnem pocitac za asi 1 sekundu pipne rychlo za sebou 2x a za 3sekundy pipne pomalsie ale rychlo 8x. ked vymenim grafiku za staru S3 Trio 3D/2X vsetko okrem textoveho vystupu biosu (memory test, primary master-slave secondary master-slave...). cize win ide. vsetko sa asi zacalo tym ked som preinstalovaval win. nainstalovalo v poriadku. este vedla neho som mal preinstalovane ciste ubuntu. kedze win prepisal mbr svojim zavadzacom, linux nemal sancu nastartovat. chcel som teda obnovit grub podla navodu na ubuntu wiki. neslo. win nastartoval. tak som ho vypol cez uvodnu obrazovku. skusil som znova spustit ubuntu. bootoval ale potom som si spomenul na super grub disk co som mal napaleny. uz vela krat mi pomohol. tak som ho nasilne vypol. skusal som vygooglit neco o tom probleme. len recenzie a ine grafiky. vopred dakujem za pomoc. uz som zufalynechcem byt na starej grafike co je vidiet vykreslovanie pri scrollovani web stranky na najmensich detailoch. navyse na nom mama musi robit pracu co si doniesla na weekend. este vyskusam dat jednu pci grafiku do compu a zaroven geforce2. dakujem
EDIT: pomohla ta pci grafika, spustil som to zaroven s geforce2. farby su zle. nevem ci je tam 1 farba alebo 2. ale da sa to pochopit. ked zozeniem nejake stare compy dam do nich tie 2 stare karty. comp nepipa a fungujem na dvoch grafikach.
P.S.: mam amibios