Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Elektricky holici strojek

Standardní Elektricky holici strojek

Dospel jsem k rozhodnuti si poridit novy holici strojek.
    Zakladni problem, ktery resim je, jestli si poridit frezovy (tj. jakova ta hlava se trema koleckama) nebo planzetovy (tohle bych prirovnal k takovym tem podelnym valeckum).
    Momentalne mam starsi frezovy od Philipsu. Rikal jsem si ze by nebylo od veci zkusit planzetovy, protoze nosim bradku a rekl bych, ze tim pujdou udelat uhlednejsi okraje. Navic timhle nemusim resit problematicke casti jako treba prave brada (tzn. holena cast je vesme rovna, resp cast spodni celisti je v tom useku rovna).

Problem cislo 2 je samozrejme znacka. Philips si osobne myslim, ze je asi nejelepsi freza co se da koupit. Ale u planzet vubec netusim. Mam v merku Panasonic (http://www.holici-strojky.eu/elektro...s7109s503.html). Vyber tohoto modelu je rovnez z duvodu cisticiho doku, ktery k tomu davaji. Nicmene toto neni pro nakup rozhodujici.

Treti cast je samozrejme cenova relace. Momentalne mirim do kategorie asi tak kolem 3 tisic.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní Re: Elektricky holici strojek

IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

mám asi 5 let akumulátorový Remington (psal jsem to tu tehdy v jiném vlákně) a s odstupem času jsem s ním na výsost spokojen. planžety jsou velmi tenké (dnes mají být ještě tenčí), břity ostré (dnes mají více vydržet, jsou snad karbonové), rychlost kmitání skvělá (dnes je ještě vyšší). Snad leda to čištění není v doku, já ten svůj pucuju klasicky mechanickou cestou, ale jsou na bocích dvě páčky, které odsunou planžetu od břitů, pak strojek zapneš pod tekoucí vodou a za pár vteřin je téměř dokonale čistý. ano, dá se s ním holit i ve sprše.

na tehdejší cenu kolem 2k skvělá investice, dnes do 3k koupíš libovolný strojek Remington. doporučuju se podívat na zbozi.cz, holicistrojky,com je maj asto předražený. jinak Remington je pokud vím firma s nejdelší tradicí výroby holících strojků vůbec ze všech výrobců. nedávno jsem si koupil záložní braun (
    nejlevnější strojek za 800) - kmitání výrazně pomalejší než 5letý Remington, planžeta silnější (musím víc tlačit, hůře holí) a celkově, ač to není špatný strojek, ani na 5 let starý unavený Remington s polomrtvými nicd AA akku v útrobách a polotupou původní planžetou, nemá ani co do rychlosti holení, ani co do komfortu.

zkrátka, kdybych já si dnes se svojí citlivou držkou a vousy rostoucími téměř podélně s tváří a různými směry měl kupovat strojek, beru http://www.zbozi.cz/items?q=remingto...ice=&maxPrice=, akorát počítej s tím, že oproti frézkovému budeš možná zpočátku zápasit s oblastí krku, ale můj Remington má výklopné břity do stran, jde to.

Ted byl myslim v poradu Cerna a bila ovce test strojku.
    Ale nejlepe z toho vysly ty pres 5k...hmmm.
    Naposledy upravil Mikeee; 26.01.2010 v 09:56.
    Tak to mi rve koule!
    *Acer Aspire Timeline 3810TZG + Creative I-Trigue 3400 ; cca 6hod.
    *Prestigio Nobile 157: Intel Centrino : Pentium-M 1,7G Dothan 2MB ; RAM DDR333 1GB ; HITACHI 80GB 5400ot. ; Radeon 9700 64MB ; SXGA+ 1400 x 1050 ; DVD+/-RW DL QSI ; 10/100MBit+WIFI ; CardReader 4v1 ; 4hod23minut

na zkoušku planžety bych doporučil braun pocketgo 550 - je kevný a nouzovka - já jej původně kupoval na cestování, ale používám jej už skoro dva roky jako hlavní strojek, protože mi plně vyhovoval...
    za výhodu považuji, že je na 2 tužkovky, na obyč. nabíjecí tužkové baterky vydrží 3 týdny každodenního holení...
    pokud jej seženeš (díval jsem se na dostupnost), doporučuji (byť i jen jako zálohu...)

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Citace Původně odeslal Mikeee Zobrazit příspěvek
    Ted byl myslim v poradu Cerna a bila ovce test strojku.
    Ale nejlepe z toho vysly ty pres 5k...hmmm.
    Konkretne byl ten test v casopisu "Test" (www.dtest.cz)
    http://www.dtest.cz/holici-strojky-o...hladke-oholeni
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

já mam tenhle už 3. rok a je stále jako nový. koupil jsem ho i tátovi a můžu ho doporučit všem...

http://www.megaobchod.cz/male-domaci...2171-s503.html

planžetové strojky nemám rád...
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Citace Původně odeslal berraneck Zobrazit příspěvek
    Ano spravna pripominka. K+ ...

No linky tam sice nefungujou, a je to (necekane ) zpulky offtopic, ale tak to holt chodi... Pokracovat budu tam
    Naposledy upravil Koudy; 26.01.2010 v 21:01.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. elektrický paralyzér
    Založil tonda5 v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 22.08.2008, 02:29
  2. elektricky chladic vody
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 23.12.2003, 11:14
  3. Jsou teplovodivé pasty na bázi stříbra elektricky vodivé?
    Založil Iceman v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 04.11.2002, 08:21

Pravidla přispívání