Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Intel mobile core 2 duo T7250

Standardní Intel mobile core 2 duo T7250

Zdravím.....

Chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s taktováním tohoto procesoru. Intel mobile core 2 duo T7250.....jedná se o Notebook Msi ex600

V biosu žádná možnost není .... a Setfsb . nejspíš neumím používat při jakémkoliv pokusu se buď restratoval nebo zamrzl .... Děkuji za případné odpovědi..
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Standardní Re: Intel mobile core 2 duo T7250

Pokud si svojeho NTB aspoň trochu vážíš, tak na něm netaktuj... NTB je prostě hotová věc, chlazení si nevyměníš, nezlepšíš, bude se ti to smažit, samozřejmě se sníží výdrž na baterky.... Kdepak, taktování NTB nemůžu doporučit.
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Citace Původně odeslal JejKey Zobrazit příspěvek
    Pokud si svojeho NTB aspoň trochu vážíš, tak na něm netaktuj... NTB je prostě hotová věc, chlazení si nevyměníš, nezlepšíš, bude se ti to smažit, samozřejmě se sníží výdrž na baterky.... Kdepak, taktování NTB nemůžu doporučit.
    JJ notebok je starý asi cca rok a pul a vyměnil jsem na něm touch pad větrák disk a display ..... takže si ho moc nevážím je to hroznej krám naštěstí jsem v tom dělal takže mám přísun dílů .... a baterka za rok a pul cca 5 min když to nic nedělá ...

Ahoj!
    Tak zkusil bych hledat i jine programy nez setfsb. Treba clockgen mel kdysi jako prvni moznost oc nekolik typu ntb. Bohuzel na ofic. strankach momentalne neni dostupny. Zkusil bych hledat nejnovejsi verzi. Jinak jde pouze o to, abys mel software napsany pro tve PLL, pak si muzes taktovat. Ale i tak je to u ntb dost problematicke. Treba na mem byvalem ntb s i855 jsem taktoval cca z 1.6 na 1.7 Ghz. Potom uz nesla zvukova karta, muzou ti take zlobit hdd, mechanika,apod.
    Nevim , jak je to u nejnovejsich ntb. Myslim,ze uz snad nikdo ntb netaktuje.
    Ani vyvojari nepisi zadny sw pro oc .Kdo chce vykon, koupi si bud lepsi cpu, nebo rovnou ntb. Pri dnesnich cenach je to mene komplikovany zpusob k vykonu.

Mam ntb s cpu na 1.6 Ghz a iGM965. Take by byl nejlepsi zpusob pretaktovat na 2 ghz pri stejnem napeti. Bohuzel to zrejme nepujde. Takze vymena cpu nebo ntb me take casem nemine.
    1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3

Díky ....
    Zkusím najít Clockgen a uvidíme ........

Tak PLL by mělo být SLG8Sp512t . V Clockgen jsem ho nenašel a setfsb taky ne zkusil jsem podobný a vždy jen zatuhne .....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. AMD news, infa, nejen z procesoroveho trhu
    Založil flanker v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 40
    Poslední příspěvek: 28.04.2010, 10:45
  2. porovnání 2 procesorů - Intel Core 2 Duo
    Založil Atreides v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 25.02.2008, 12:22
  3. Genuine Intel, Family 15,step1=???
    Založil imported_Tuleň v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 15