Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: MONIMA - Ostuda všech prodejců PC

Standardní MONIMA - Ostuda všech prodejců PC

V Monimě nic nekupujte. Jsou tam debilní, stupidní, negramotní prodejci. Mám s Monimou ty nejhorší skušenosti. Ani v nutnosti bych tam nic nekoupil. Ostuda všech krámů PC.
    Prodejci jsou neochotní, nejradši by vás poslali do pr....
    Vůbec počítačům nerozuměj, už jsem je párkrát vyskoušel.
    Když si něco objednáte a požádáte, aby vám to dali stranou na jméno, že se za hodinu pro to stavíte. Vy tam příjdete a oni: "Bohužel, už to nemáme". To se mi stalo mockrát.
    Pro pána jsem objednával sestavu za cca 90000kč. Když jsme přebírali komponenty, tak byli úplně jiný, než ty co jsem objednali a ani vám to neřeknou, jakoby nic. Prostě to jsou dementíci, chudáci.

Standardní

No na vsem je vzdy troschu pravdy ale muzu se zeptat kde jsi si koupil ten Kouwell radic a Chieftec case a jak to mas dlouho ?

Diky

Senior Member
    Vliv
    277

Standardní

Musím se pripojit!!!Jen jednou jsem u nich nakupoval a už nikdy více!!!O velkejch Prazdninách jsem kupoval nový komponenty.Tak si tam ještě předem zavolám jestli maj to a to a jestli mi to mužou dát na jméno někam stranou, abych to na 100% měl.Tak jsem si objednal HDD 40GB(Maxtor ATA133,7200rpm), desku Soltek 75DRV5, RAMky 256MB 333DDR,CPU XP1700+,Chaldič Titana DTB-TC.Takže celej štastnej tam odpoledné naklušu(Školská) a řeknu, že tu mám kompomenty na jméno.A světe div se co mi přinesli....HDD 40GB(IBM ATA100,7200rpm)naštěstí nebyl z Maďarska-Maxtora NEMÁME, desku-NEMÁME,paměti 256MB 266DDR-333DDR NEMÁME,CPU a chladič naštěstí měli, ale už NEVER MORE!!!!!!!VIVA CC
    Silver shadow : MB : Abit NF7–S Ultra 400 with Zalman ZM-NB47J|RAM : 3x256MB(2xSamsung333DDR, Infineon266DDR)@386MHz|CPU : AthlonXP 1700+@2325MHz (1,88V real 1,9V) - Watercooled|GPU : Sapphire 128MB 9500@9700 270/275@415/630 - Watercooled |HDD:Seagate Barca 120GB 7200rpm,IBM 40GB 7200rpm, Seagate 4,3GB 5400rpm|DVD-RW: LG 4167B |CASE:Unknown case with 1mm metal sheet, UV Catoda, blue Cooler Masters,|POWER SUPPLY Moded ATX400W.New Case mod-Blue Liquid in progress

Standardní

Obojí jsem zakoupil u Czech Computer.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: MONIMA - Ostuda všech prodejců PC

Citace Původně odeslal sybolinek
    V Monimě nic nekupujte. Jsou tam debilní, stupidní, negramotní prodejci. Mám s Monimou ty nejhorší skušenosti.
    Bohuzel se s tim da souhlasit.

Do Monimy do Skolsky jsem chodil od prvniho tydne jeji existence. (Mel jsem pobiz bydliste.) V pionyrskych dobach byla opravdu dobra, ve sve dobe umeli sehnat temer vsechny normalni komponenty + ceny nemeli nijak premrsteny. Naucil jsem se tam chodit, koupil dily asi na 4 cela PC, maximalni spokojenost i s jednou jedinou reklamaci.
    Pak to ale zacalo...
    Jak se jenom trochu zmatorili, kvalita sluzeb sla velmi rapidne dolu. Pripada mi, ze kazdej novej prodavac musi mit IQ o 10 bodu nizsi nez ten predeslej a musi bejt pokud mozno co nejvic zaneprazdnenej a neprijemnej.

O reklamacich a stavu skladu se toho vsude na netu napsalo uz dost, me ale spis udivuje jejich absolutnde laxni pristup.
    Dam priklad. -> Potrebovali jsme sehnat 512 MB RIMM do IBM Workstationu slouziciho jako On-line strizna. Tak jsem se mrknul na web, jaky IBM podporuje pameti a zacal hledat ve velkoobchodech. Nasel jsem je asi ve trech + nahodou v Monime. A svete div se - byly nejlevnejsi !
    Tak jsem se o tom jen tak mimochodem zminil pred sefem - coz jsem nemel delat, protoze jsem obdrzel pokyn je v Monime koupit...

Ouha, tak jsem sednul k telefonu, nic jsem se nedozvedel a uz jsem klusal do Skolsky. Po 3/4 hodine cekani (po telefonicke domluve, ze se mi nekdo bude venovat!) jsem se domluvil s prodavacem, ktery se zdal byt celkem pri smyslech na vsech parametrech - mel jsem s sebou manual od IBM s pozadavky - spolecne jsme vyplnili objednavkovy formular, byl jsem ujisten, ze za tyden jsou zde a ja odchazel celkem spokojen.

Jenomze to hlavni teprve melo prijit - pameti samozrejme nedorazily za tyden, ani za dva, ale za TRI ! Byl jsem to dvakrat urgovat, protoze me samozrejme nadhanel zakaznik, ale oni jenom krcili rameny.
    A kdyz pameti zazracne dorazily, tak nejspis stihly cestou zmutovat. = Jiny vyrobce, jine casovani, jiny takt !!!

Zkratka jsem tam stal, drzel v ruce objednaku, kde byly zakrouzkovany a podtrhany (!!!) dulezite parametry jak pro debily a v druhe ruce drzel uplne jine pameti..... Omluva, vysvetleni....NIC.

To me teda opravdu dozralo

Prodavac si neco vyslechl, (zkratka jsem to uz nevydrzel), hodil jsem jim pameti na hlavu a odkracel.
    Stalo se pred 4 mesicemi. Od Te doby jsem tam nebyl a ani to nemam v planu...

Podle me jednaji podle arogantniho pravidla, ze misto jednoho nespokojeneho zakaznika prijdou dva novy. Podle delky front si to asi mohou dovolit...

At Monima prodava par predrazenejch chladicu a nesere se do niceho jinyho. HOWGH.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Na toho Vašíčka si tvrdě brousim zuby. Asi ho seřežu jako psa hajzla hnusnýho. Už jsem taky domluvenej se známým, který pracuje na vyšším postavení v deníku BLESK a bude o Monimě zvěřejněn článek. Žádné výmysli. Bude tam jen pravda. A to krutá pravda. A věřte mi, že tím položim Monimu o další stupýnek k úpadku.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Na toho Vašíčka si tvrdě brousim zuby. Asi ho seřežu jako psa *** hnusnýho. Už jsem taky domluvenej se známým, který pracuje na vyšším postavení v deníku BLESK a bude o Monimě zvěřejněn článek. Žádné výmysli. Bude tam jen pravda. A to krutá pravda. A věřte mi, že tím položim Monimu o další stupýnek k úpadku.
    A kdy mame tu spinu cekat ?
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

já sam tam nakupoval hodně a fakt nekecám v průměru sem reklamoval každou drukou věc ,ale z reklamací nebyl problém dycky vyměnili nebo opravili to bylo v poho,akorát poprví sem reklamoval desku 3X přines sem ji domů a zase tam atd.

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Na toho Vašíčka si tvrdě brousim zuby. Asi ho seřežu jako psa *** hnusnýho. Už jsem taky domluvenej se známým, který pracuje na vyšším postavení v deníku BLESK a bude o Monimě zvěřejněn článek. Žádné výmysli. Bude tam jen pravda. A to krutá pravda. A věřte mi, že tím položim Monimu o další stupýnek k úpadku.
    A kdy mame tu spinu cekat ?
    Jo jo od 5.5. co sem odnes disk do reklamace jeste ten den testli a cekam a cekam celkem me to uz s**e Tak kdy ze bude ten Blesk to bych si dal doma za sklo

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Divné výpadky internetu na různých PC
    Založil Millisx v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 04.10.2006, 20:21
  2. PC nabíhá až na druhej pokus! UŽ 10 DNÍ JEDE OK!!!
    Založil Vykuk v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 134
    Poslední příspěvek: 10.06.2006, 19:39
  3. Program na zjišťování HW/SW všech PC v síti
    Založil Slimák v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 20.08.2004, 11:06
  4. Změna příkonu PC při změně kmitočtu P4 - změřeno.
    Založil Lavic v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 24.06.2004, 11:16
  5. W2K server a limit PC v Doméně - vyreseno
    Založil mager v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 31.07.2003, 08:17

Pravidla přispívání