Vsimol som si, ze, oproti predoslej verzii, ak zadam url webu ktory neexistuje, tak mi Opera 10 nehodi hlasku o tom ze domena neexistuje, ale namiesto toho ma presmeruje na GoDaddy.
Neviete ci sa to da niekde vypnut?
Vsimol som si, ze, oproti predoslej verzii, ak zadam url webu ktory neexistuje, tak mi Opera 10 nehodi hlasku o tom ze domena neexistuje, ale namiesto toho ma presmeruje na GoDaddy.
Neviete ci sa to da niekde vypnut?
Drupal freelancer
Nejrychlejsi asi bude zkusit reinstal, na ciste instalaci se to chova normalne (hodi chybu viz http://www.zive.cz/Getfile.aspx?id_file=791579141) a nikde jsem nic nevypinal.
Asus P5K-E | E6600@3,6GHz | GB GTX260 216SP | 2GB DDR2 | WD7500AAKS | WD15EADS | Enermax 500W | Antec P182 | LG L2000C
Tiez mam cistu instalacku.
Drupal freelancer
Heh, tak mi to robia vsetky prehliadace. WTF.
Drupal freelancer
to iste ako zoznam pri tcome .. odjeb zo strany isp
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
Dělá to určitě DNS server. Schálně zkus z příkazové řádky ping www.naprosstototalninesmysl.sk a uvidíš, že ti to vrátí IP. Řešení je používat jiné DNS servery.
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Mam chello. Kamosovi v inom obvode to nerobi. DNSko nemam ako zmenit.
Drupal freelancer
V tom případě tam máš nějakého červa.
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Preskenoval som komp antivirom aj spybotom, ale nic. Reinstalovat cely system nemam chut.
Drupal freelancer
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)