Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu s grafickou kartou x1950 pro - PCI-e a OS W7. Nedávno jsem si nainstaloval tyto nové windowsy, vše běželo jak má, windows si stáhly všechny ovladače a běželo to pěkně, žádný problém jsem nepozoroval. Až teď, když mi běží pc delší dobu zjišťuji, že se počítač zdá být celý zpomalený, přesněji grafická karta, když přepínám nějaké okno, tak to trvá déle a nejprvne je celé černé a až poté se načte. Zkoušel jsem test po restartu v PC wizard bench Video/DirectX 3d benchmark kde jsem dosáhl na Texture kolem 5700 fps, teď, když už pc chvíli běží a pozoruji toto zpomalení, v testu nepřesáhne výsledek ani 2000 fps, bývá to kolem 1500 ~ 1800. Jediné co hraju je občas world of warcraft, od přechodu na w7 jsem ho již párkrát spustil a tam se zdá být všechno v pořádku, FPS stejné jako na XP. Dále jsem také zkoušel odinstalovat grafický driver, který si stáhly windows a nainstalovat ručně catalysty, nejdříve jsem zkoušel verzi 9.3.1 kompletní pack a potom 9.1 kompletní pack a posléze i samotné 9.1 display drivery. Windows ovšem neviděly tyto drivery od amd a sami si nainstalovali vlastní, i po resartu, když se mi podařilo nějak zakázat windowsům, aby instalovaly vlastní drivery a nainstaloval jsem znovu catalysty, windows žádný grafický driver neviděl. Jinak kromě wow a youtube jsem za tu dobu od instalace snad nic jiného nedělal. Nevím, jestli to dělá aero nebo něco jiného, kdyby měl někdo nějaké nápady nebo zkušenosti, jak tento problém vyřešit, byl bych moc vděčný.
edit: snad mě neukamenujete za to, že to sem nepatří