Tak se mi posledni dobou stava jedna celkem neprijemna vec. Pocitac je pustenej a obcas se stane, ze se monitor znicehonic prepne do rezimu spanku. Vypada to, ze pocitac jede dal, jenom jakoby zhasnul monitor (jedno nebo dvakrat se stalo, ze u toho zamrzl cely pocitac). Je uplne jedno, jestli surfuju po netu, nebo delam neco v nejakem programu, koukam na video, posloucham hudbu nebo hraju hry, proste to udela tohle. Zkusil jsem nastavit defaultni hodnoty veskereho hardwaru (cili zadne pretaktovani niceho). Kdyz to udela, tak musim pocitac vypnout, prohazet DVI kabel u grafiky a monitoru, naslede PC zapnout a jede to dal. Doposavad to nebylo tak caste, stavalo se to treba jednou za tyden, 14 dni, ale dneska mi to udelalo uz potreti a po naslednem prohozeni kabelu mi sice PC naskocilo, ale obraz zhasl vzdycky s nacitanim widli, az na ctvrty pokus zase je (snad) vse tak jak ma. Sestavu mam napsanou v podpisu, nemenil jsem v PC za posledni rok nic, krome noveho HDD a stary jsem dal jako externi do externiho boxu (taky viz. podpis). Jinak operacni system mam WinXP Pro SP3 CZ. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt. Moje podezreni je bud na monitor (logicky) nebo grafickou kartu, jine moznosti me nenapadaji. Docela problem je v tom, ze kdyz bych chtel zkusit jinej monitor nebo GK, tak se problem treba 14 dni nemusi objevit a zatim nevim o nikom, kdo by mi na delsi dobu pujcil monitor nebo GK a ani v to nedoufam. Budu rad za jakekoliv Vase rady.