Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Jak to funguje ? Anténa sektorová PAWIN24-10 ?

Smile Jak to funguje ? Anténa sektorová PAWIN24-10 ?

Mam malou otazecku....Jak toto Anténa sektorová PAWIN24-10 funguje ? Chtel jsem si rozsirit signal WIFI a zakoupil jsem toto....Myslel jsem, ze to je klasicka antena do WIFI modemu....nevidel jsem obrazek jak to vypada...Videl jsem pouze, ze to ma silu 10 dBi a tak jse to koupil....Dikes za rady a kazdou pripominky.....

LINK : http://www.mironet.cz/pawin2410--10dbi--sektor+dp43860/
    Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB 16MB SATA , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W

Standardní Re: Jak to funguje ? Anténa sektorová PAWIN24-10 ?

Záleží kde chceš rozšířit signál. V bytech/domech se nejčastěji používá všesměrová anténa. Zde stačí odšroubovat orig. anténu (většinou 2-4dbi) a vyměnit za větší špalek, např: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...1&SearchType=1

Ty sis vybral sektorovou (signál vyzařuje jen pod určitým úhlem). Jestli jsem se dobře díval, tak k té tvé ani není kabel-ten si zřejmě budeš muset dokoupit. Tato ant. se třeba používá při zasíťování dvou PC. Kdy z PC (z wi-fi karty) vede kabel někam na okno kde máš tuto anténu a ta je nasměřovaná na vzdálený barák kde to má stejně udělaný druhý uživatel.

Kdyžtak lépe popiš svoji síť..co máš zasíťováno a kde chceš zlepšit signál.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

10dBi je zisk na anténě. Kabeláž zase funguje obráceně - utlumuje signál. Je to (částečně) směrová - vysílá a přijímá jen v určitém sektoru.
    Nejlepšího příjmu dosáhneš, když osa té antény (přímka kolmá k zádům procházející středem antény) bude mířit přesně na protější anténu.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Jop a jeste bacha na polarizaci, je treba aby obe anteny byly ve stejny, jinak taky nemusi chytit nic.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Identifikace MB podle AIDA reportu
    Založil Polo v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 07.02.2005, 18:20
  2. WiFi - sektorova antena uvnitr budovy
    Založil Petano v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 10.01.2005, 20:31

Pravidla přispívání