Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Obnova dat na HD

Unhappy Obnova dat na HD

Zdravím, udělal jsem jednu hroznou pitomost. Mám externí SATA disky (3) a běžně je za chodu PC (Vista) přehazuju. Dám ve správci zařízení odebrat, disk zmizí, odpojím napájení atd... No jednou odebrat nešel a jelikož jsem měl v sobě nějaké to pivo , tak jsem ho vypnul bez softwarového odebrání. Měl velikost 250 GB a nic se mu nestalo ale poté jsem tam připojil 500 GB a po restartu (jelikož disk normálně nenajel, což už bylo divné) se změnila jmenovka svazku na jmenovku toho 250 GB svazku a také dat je na něm jen cca 200 GB, takže asi polovina dat je v čudu. Od té doby jsem s diskem nic nedělal.

Moc by mě zajímalo, jestli existuje nějaká jednoduchá metoda, jak data obnovit, disk jsem dával i do jiných počítačů a nic. Data co na něm zbyly jsou OK.
    CPU: Intel Pentium 4 HT 3 GHz Mainboard: P4P800-E, FSB 800 MHz Grafika: Radeon 9600, 256 MB, AGP 8x Paměť: Kingston 4x 512 MB, 400 MHz, Dual channel Zdroj: 350 W EuroCase Chlazení: vodní AQcool (CPU, Mainboard, Grafika)

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: Obnova dat na HD

Nejspíš jsi o žádná data nepřišel, imho buje maximálně poškozený jeden soubor se kterým se aktuálně pracovalo. Byl ten disk nějak rozdělenej na partitions? Co tam bylo za filesystem?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní Re: Obnova dat na HD

Disk nebyl rozdělený, tedy jen jedna partition, je tam NTFS.

Taky myslím, že ty data tam jsou, jen o tom ten disk neví . Jinak teda ten první disk když se odpojoval tak nic aktivního na něm nejelo, teda co s ním v tu dobu dělaly Visty netuším. Ten ale poškozený není až následně ten druhý o kterém si Visty mysleli, že je to stále ten první a asi si ho nějak přizpůsobily k obrazu svému.
    CPU: Intel Pentium 4 HT 3 GHz Mainboard: P4P800-E, FSB 800 MHz Grafika: Radeon 9600, 256 MB, AGP 8x Paměť: Kingston 4x 512 MB, 400 MHz, Dual channel Zdroj: 350 W EuroCase Chlazení: vodní AQcool (CPU, Mainboard, Grafika)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.6
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.06.2008, 15:58
  2. Catalyst Hotfix for Radeon™ HD 4800 Series (8.501.1)
    Založil no-X v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 25.06.2008, 16:56
  3. Obnova dat - omylem jsem v dosu formatnul jiny oddil
    Založil Kamil Raška v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 18.10.2004, 11:58
  4. Obnova dat z CF
    Založil Kema v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.08.2004, 21:05
  5. obnova dat v Linuxu