Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: eshop na hry - kde nakupujete

Standardní eshop na hry - kde nakupujete

1) poradte/napiste, kde nakupujete hry na kterych eshopech to vyjde nejlevneji ? tj. hra + postovne

2) poradte levnou kamenou prodejnu her v Praze. (kde se prodavaji nove hry)

thx.

Laser G9 + Logitech G930

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: eshop na hry - kde nakupujete

Ad 2 myslím že to bude dost jedno, ale osobně většinou v JRC nebo u XZONE... Ale pokud jde o "neakční" nabídky tak myslím, že v kamenných prodejnách žádné extra rozdíly nejsou...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

já většinou kupuju staré hry, takže něco jako esuba (mívá to nejlevnější), což je jen virtuální shop nad surtepem.

Věk
    44
    Vliv
    358

Když už jsme u toho, snad se nebude nikdo zlobit, když tenhle thread trochu znásilním.... Sháním shop, nejlépe kamenný, kde by měli velký výběr včetně starších pecek, konkrétně bych rád UFO Afterlight a Sims 2 (bez ničeho, zatím)... To první je pro mě a mají to jen v "triple packu s Aftermathem a Aftershockem", průšvih je, že já už mám doma doublepack v sestavě Aftermath+Aftershock a rád bych to samostatně... To druhý je pro přítelku, která by SIMS 2 ráda zkusila, ale netuším, zda jí to bude bavit, čili bych zatím nekupoval nějakej zupamegahypapack Nemáte tedy někdo tip na větší kamenných obchod v Praze, zásobený i staršíma hrama? Po hypermarketech stylem "nemaj to náhdou v akci vedle salámů" se mi to moc shánět nechce
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

ok, zvolim asi xzone. thx.

Laser G9 + Logitech G930

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

Citace Původně odeslal GreenOrchid Zobrazit příspěvek
    ok, zvolim asi xzone. thx.
    Jj, tento obchod doporučuju. Bral jsem teďko od nich 2x 2 gamesky (škoda že jsi propásl jejich akce 1 hru zaplatíš + 1 dostaneš zdarma) a maximální spokojenost: všechno skladem, prima ceny, zásilka dorazila do 3 dnů od objednání a navíc to poštovné => základ 40,- Kč plus 40,- Kč za dobírku (při platbě na účet zaplatíš poštovné jen 40,- Kč)
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

ok, jsou v Praze na Jiraku, takze osobka bez problemu.

Laser G9 + Logitech G930

tak jsem predobjednal VT 2009 a SF IV... tak kdyby nekdo chtel muzeme za mesic dat online oboje
    Naposledy upravil GreenOrchid; 19.05.2009 v 12:26.

Laser G9 + Logitech G930

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Když už jsme u toho, snad se nebude nikdo zlobit, když tenhle thread trochu znásilním.... Sháním shop, nejlépe kamenný, kde by měli velký výběr včetně starších pecek, konkrétně bych rád UFO Afterlight a Sims 2 (bez ničeho, zatím)... To první je pro mě a mají to jen v "triple packu s Aftermathem a Aftershockem", průšvih je, že já už mám doma doublepack v sestavě Aftermath+Aftershock a rád bych to samostatně... To druhý je pro přítelku, která by SIMS 2 ráda zkusila, ale netuším, zda jí to bude bavit, čili bych zatím nekupoval nějakej zupamegahypapack Nemáte tedy někdo tip na větší kamenných obchod v Praze, zásobený i staršíma hrama? Po hypermarketech stylem "nemaj to náhdou v akci vedle salámů" se mi to moc shánět nechce
    cekam az bude par veci skladem na game.co.uk, ale obe veci, co schanis tam maji, muzu to vzit se svou objednavkou ... kdyztak se ozvu, az to bude aktualni ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Věk
    44
    Vliv
    358

Nu tak po tom co jsem přítelce neprozřetelně ukázal pár screenů to budu muset asi sehnat rychle Jinak mi vykecá díru do hlavy připomínkama abych se podíval kde to sehnat Ale Afterlight bych si případně určitě vzal!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání