Ahoj, mám nově tento noťas, koupil jsem ho jetej, ale má to kvalitní konstrukci, takže snad bude sloužit dobře. Vím, že ho tu hodně lidí mělo/má (příp. D620), tak zkusím vnést pár dotazů:

1) Z předešlého thinkpadu jsem zvyklý na používání toho sticku uprostřed klávesnice, ale rád bych sem tam používal i touchpad. Nelze nějak nastavit cistlivost obou polohovacích zařízení zvlášť? Pokud si nastavím pro pohodlnou práci ten stick, tak je touchpad hrozně pomalý.

2) Lze nějak nastavit jako u IBM Thinkpadů, nad jakou úrověň nabití baterky se nemá spouštět nabíjení?

3) Víko notebooku má v otevřeném stavu takovou tu klasickou centimetrovou vůli (je to vidět třeba tu). Je to v normě nebo to mám zkusit nějak dotáhnout?

4) Plnohotnotný ExpressCard slot to nemá, že? Sice se o tom normálně píše v návodu, ale co jsem pochopil, tak pouze přes redukci PCMCIA>USB.

5) K čemu je na pravé šipce klávesnice ta ikonka osvětlení klávesnice když to notebook nemá? Trochu mě to provokuje, to je jediná věc, co mi z přechodu Thinkpad > Dell chybí...

6) Tento notebook neobsahuje jako thinkpady vlastní ochranu disku proti otřesům, že? Interní disk co tam mám ji taky nemá, jak si mám dávat na otřesy pozor? Škodí tomu třeba práce za jízdy autem, nebo to není tak žhavé?

Jinak jsem s notebookem spokojen. Mám v tom velký 7200disk, což je oproti 4200ot co jsem měl v předešlém Thinkpadu X40 opravdu turbo. Taky mě mile překvapila výdrž na baterky, na malou baterii (interní grafika) to dá snad i 4 hodiny.