Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: ASUS P7131 MyCinema - problem

Standardní ASUS P7131 MyCinema - problem

Zdar panove,

Jakozto ASUSak sem si poridil i novy TV tuner P7131 (jenom analog, ne tu Dual verzi). Nahodil soft z origo CD a asi po hodine kdy sem jenom kurv.oval nad ASUS softem, jsem to nakonec rozjel. Jenze sem tam neda skoro nic nastavit a rychlost nabihani programu je zalostna.

Nevite nekdo jak tuhle kartu rozjet s Fly2000TV? Diky moc..Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní Re: ASUS P7131 MyCinema - problem

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Zdar panove,

Jakozto ASUSak sem si poridil i novy TV tuner P7131 (jenom analog, ne tu Dual verzi). Nahodil soft z origo CD a asi po hodine kdy sem jenom kurv.oval nad ASUS softem, jsem to nakonec rozjel. Jenze sem tam neda skoro nic nastavit a rychlost nabihani programu je zalostna.

Nevite nekdo jak tuhle kartu rozjet s Fly2000TV? Diky moc..Nak
    Nejede ti ani jako genericka WDM karta?

A vyzkousel jsi vsechny kombinace hardware x typove oznaceni karty? Je to sice brutalne zdlouhavy a otravny, ale zatim jsem se vzdy chytnul na kartu s chipsetem od Philipse, jediny co musim mit prepnuty na WDM + audio pres interni ADC je AverMedia Hybrid PCMCIA (Analog + DVB-T + obe radia), ikdyz ma na analog tez SAA 7133...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Vubec, WDM sem zkousel a ani se to nechytlo. Porad cerna obrazovka, jako by to ani nenaslo tuner, ovladac mam origo ASUS 1.3.25 BDA cosi...

Origo soft jede, ale cekat nez se mi prepne z kanalu na kanal 30s to si nekdo v ASUSu (resp CyberLink) dela slusnou prdel, vytizeni procaku pri prehravani TV na 100%..strasny soft...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

To vypada, na blby drivery od Asusu, zkusil bych tam narvat ty vyzkouseny od Blizzarda pro SAA 71xx karty a pak zase otestovat ve Fly, muze to bejt reseni.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...

Tak uz sem to rozjel, stacilo to nakonec nastavit jako WDM kartu a zapnout Video Mixing Renderer misto Video Renderer, a svete div se jede to. Jen jeste musim zbaslit propojovaci audio kablik, nejede mi zvuk (origo soft to asi nejak osetri pres PCI coz Fly2000TV neumi). Karta ladi ok jak pres kanaly tak i frekvenci, obraz je pekny jen ta Nova je strasna, no asi nenadelam nic. Tak kdyby zase mel nekdo stejny problem aspon prijde na to jak ho vyresit. Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Tak uz sem to rozjel, stacilo to nakonec nastavit jako WDM kartu a zapnout Video Mixing Renderer misto Video Renderer, a svete div se jede to. Jen jeste musim zbaslit propojovaci audio kablik, nejede mi zvuk (origo soft to asi nejak osetri pres PCI coz Fly2000TV neumi). Karta ladi ok jak pres kanaly tak i frekvenci, obraz je pekny jen ta Nova je strasna, no asi nenadelam nic. Tak kdyby zase mel nekdo stejny problem aspon prijde na to jak ho vyresit. Nak
    A zkousel jsi na ten zvuk prave ve Fly zaskrtnout "zachytavat audio pres interni DAC"? To je prave volba pro prenos pres PCI sbernici. Ale ted nevim, jestli je to SAA 7131 (podle oznaceni), tak by mel mit "akorat" audio analogem, tedy bez kabilku by to nemelo chodit , ale asi se mylim, kdyz to pres original soft jede

Covece tak tohle sem asi prehlidl, mrknu, jinak by to mel byt chip SAA7131E...treba to pujde diky za radu..Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Tak s jinou verzi Fly2000TV (2.36) funguje prenos zvuku pri zaskrtnuti volby interni DAC bez skubani obrazu v poradku (2.38 RC2se skubal obraz), jen se mi zda ze to zvuk je posunuty za obrazem asi 0,5s...

Ale vyskytl se problem ktery je spise otravny detail spustim FlyTV a koukam, otevru jednu z CD mechanik, dam CD a zavru, pri nacteni CD mi to rozhodi tuner jako by nebyl signal. Musim znovu navolit kanal ze seznamu aby naskocil zpet. Dela to CDRW i DVD, zkousel sem odpojit jeden HDD esi nemam pretizeny zdroj (i kdyz voltaze BIOS ukazuje ok, MBM5 taky), ale je to porad stejne. Nesetkal se nekdo s timhle problemem? Nezda se mi ze by to byl SW problem, vypnul sem napr. autoplay CD a bez ucinku...Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz

Junior Member Avatar uživatele Ondratel
    Věk
    37
    Vliv
    250

nevíte jestli s Fly 2000 jde pustit i digitál?
    Již velmi letitý stroj...

Citace Původně odeslal Ondratel Zobrazit příspěvek
    nevíte jestli s Fly 2000 jde pustit i digitál?
    Jestli myslis pustit DVB-T stream pres Fly, tak to nejde, Fly dokaze pracovat jen s analogovymi tunery, respektive jen analogovou casti "hybridnich" tuneru a to musi byt analogova cast tuneru nejlepe na Philips SAA 71xx.
    Pro digital existuje treba slusny univerzalni free soft ProgDVB.

Ahojte
    Práve včera som si kúpil túto TV kartu. Inštalácia v Linuxe nebola problém, kaffeine si automaticky niečo stiahol a hneď to išlo. Problém je ten, že chytám iba 5 TV programov, ktoré sú vysielané terestriálne (STV1, STV2, TA3, JOJ a Markíza) a je jedno či mám pripojenú anténu z balenia alebo len voľný koaxiálny kábel nepripojený na zdroj signálu káblovej televízie. Na toto som ale kartu nekupoval a rád by som využíval všetky programy káblovej televízie, ktoré je tu možné chytiť. Ak pripojím do karty signál z káblovky, nechytá to prakticky nič, iba niektoré terestriálne kanály, aj to s nejakým rušením. Nerozumiem tomu, neviem čo mám nastaviť, rovnaký signál mi klasický televízor chytá bez problémov, okolo 40 kanálov. Mám to pripojené cez rozdvojku, jeden koniec do TV, druhá do karty. Rovnaké je to, ak to prepojím bez rozdvojky priamo. Neviem či to nejako nesúvisí s tým, že mám chello a prívod k TV mám riešený cez nejakú krabičku od UPC, ktorá rozdeľuje signál na modem a TV.
    Vedel by niekto poradiť, čo s tým, alebo kde vlastne mám hľadať problém?
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem s 2 x 200GB Raid0 na Asus A8N-SLI
    Založil Xentaur v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 02.06.2005, 13:43
  2. problém s deskou ASUS TUSI-M
    Založil sebad v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.05.2005, 20:39
  3. VELKY PROBLEM S ASUS CUSL2 - prosim poradte
    Založil Lisak v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 2