Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: nesvítící Hifi mikro systém?

Standardní nesvítící Hifi mikro systém?

už mě nebaví si pouštět hudbu z PC, protože pak mě to furt láká na různý fóra, icq..., holt trochu závislost, znáte to

Proto uvažuju na koupí mikro hifi systému, ale mám trochu speciální požadavek, ta věc by neměla vydávat žádné světlo, tj. měla by mít vypínaní podsvětlení displeje a nebo mít možnost jej zakrýt. A když už barva podsvícení, tak červená.

Jinak by to mělo umět přehrávat vypálená cd s mp3, rádio, slot na sd karty by byl taky výhodou. Kvalita hudebního výstupu nehraje roli, stačí mi cokoli. Cena, co nejnižší.

Prošmejdil jsem datart, ale všechny přehrávače svítily jako kolotoče na pouti, měli sice i něco retro, ale i ty budily dojem, že jsou podsvícený.

Jestli se v týhle oblasti někdo orientuje víc než já, budu rád, když mě nasměruje. Výrobce, obchod, typ, prostě něco, čeho bych se mohl chytnout.

Díky

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní Re: nesvítící Hifi mikro systém?

Nemá sice sd kartu, ale má usb vstup a v popisku ztlumnení displeje. Na něco podobnýho koukám a tohle se mi docela zamlouvalo.
    http://www.datart.cz/katalog/Mikro-system-LG-XB12.html
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Standardní Re: nesvítící Hifi mikro systém?

Kdysi dávno se mi líbila AIWA NSX-999 MkII ale to byla svítilina a čím víc poskakujících sloupců tím lépe. Od té doby uběhla už pěkná řádka let a situace se obrátila, že čím méně to svítí, tím lépe.

Mikrosystém, který by nesvítil vůbec (při přehrávání) sem nenašel, ale ten, který umí vypnout display při vypnutí (ani nezobrazuje hodiny) a má ve sleepu odběr menší než 1W je Sony CMT-BX5. V zapnutém stavu svítí displej normální intenzitou (žádná lucerna) oranžové barvy.
    Nemá sice slot na SD kartu, ale má USB konektor, což mně osobně přijde vhodnější.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.6
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.06.2008, 15:58
  2. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  3. ATI Catalyst™ 7.12
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 17