Nekde jsem driv zaslechl, ze se Plextor chysta na produkci vlastnich DVD-ROM mechanik (ne Combo).
Kolik je na tom pravdy a kde se daji pripadne sehnat?
Nekde jsem driv zaslechl, ze se Plextor chysta na produkci vlastnich DVD-ROM mechanik (ne Combo).
Kolik je na tom pravdy a kde se daji pripadne sehnat?
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Je to pravda. Do prodeje by se měly dostat někdy koncem května. Dost pravděpodobně to ale bude nějaký OEM (Pioneer?), tak uvidíme. Více najdeš tady: http://www.plextor.be/English/products/PX116A.html.
Hmmm, no to jsem zvedaf. Prave jsem si myslel, ze kdyz jsou vypalovacky Plextor tak dobre, mohly by byt i DVD-ROM takove. Nicmene uz jsem videl v cenicich ceskych distributoru 52x CD-ROM a 52-32-52 CD-RW od Plextora.Původně odeslal Dawn
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Ta vypalovačka je Plextor Premium a jsem na ní dost zvědav. Bude mít pár nových vychytávek oproti starším modelům. Nová CD-ROMka je 54-rychlostní (PX-54TA).
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)