Byl by někdo ochoten popsat mi postup jak flashnout novej BIOS na Epox 8RDA+ ?Ještě jsem to nikdy nedělal a anglicky neumím a tak bych potřeboval raději podrobnější postup jak na to.
Předem moc dík!!!
Byl by někdo ochoten popsat mi postup jak flashnout novej BIOS na Epox 8RDA+ ?Ještě jsem to nikdy nedělal a anglicky neumím a tak bych potřeboval raději podrobnější postup jak na to.
Předem moc dík!!!
Toto téma se tu poslední dobou probíralo několiktát, projdi si např. http://www.overclocking.cz/4um/viewt...855&highlight=.
je to sice o jiné desce, postup je však stejný.
Ať se ti dílo zdaří
PS: nebylo by od věci, když si přístě dřív než založíš nové téma projdeš existující diskuse.
WS - iPentium D 945+ 3,4 GHz | self - made water cooling | Asus P5WD2 Premium | Transcend DDR2 2GB (2x1GB/800) | Matrox Millenium P650 | EIZO FlexScan L568 (17") | Hitachi HDT72250VLA380 (4x 250GB SATA2 - RAID 0 + 10) | LG GSA-4163B | Logitech Internet Navigator Keyboard | Logitech MX1000 Laser | Aver TV | Adaptec AHA 2940AU | CanoScan FS4000US | HP 930c | MSI Bluetooth USB |
NB - Asus V1S
1.nahrat na disketu ten subor, dat alt+F2 pri starte a nahra ti ho tam
2. to iste ako predtym len miesto tych klaves mas boot disketu
3. sposob je cez soft pod win,
ale kedze nevies zaklady english tak si zavolaj kamosa, co ti vyhodi poistky pri tom ukone, hehe
NTB: ASUS M6842NEU
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)