Zdravim Vas,
kedze sa mi dovrzal systemovy disk (WD3200AAKS) - disk bol este funkcny, ale SMART uz vypisoval chyby (STATUS BAD, screenchot SMARTu v prilohe c1.) - kupil som novy disk (WD5000AAKS). SMART pokazeneho disku nevypisoval ziadne PENDING SEKTORy a system na nom stale fungoval OK (disk mal 3 mesiace, system bol cerstvo nainstalovany) - rozhodol som sa ze komplet systemovu particiu prehodim na novy disk pomocou GHOSTa. Vsetko prebehlo OK, avsak po restarte systemu a pri boote uz z noveho disku sa system nespustil a Windoze sa zacali opravovat, takze som vlozil original instalacne CD XP a opravas prebehla OK... Potom som musel este raz instalovat SP2 aj SP3 (aj ked som to uz mal na povodnej particii). Tak isto som musel nanovo instalovat niektore zariadenia... (co ma dost prekvapilo...)...
Problem c.1.
System zatial funguje, ale vzdy po restarte/spusteni kompu a nabehnuti windozov sa mi zoprazi hlaska (vid. priloha c2.) ze mam ist do Control Panel a nakonfigurovat nejake zariadenia, ale NEVIEM KTORE... Ako zistim, co mam nakonfigurovat
Problem c.2.
System niekedy (nie vzdy) dlho startuje, alebo sa dlho vypina... CCleaner neohalil ziadne problemy v registroch... Poradite este nejaky nastroj na vyladenie systemu
Nechce sa mi to zase nanovo instalovat, tak skuste nieco poradit. Vdaka...