Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Presunuti WinXP - opakovana reaktivace,nejde se prihlasit

Standardní Presunuti WinXP - opakovana reaktivace,nejde se prihlasit

Mam funkcni Windows XP na jednom notebooku. Koupil jsem si druhy, presunul tam pomoci programku rdrive celou oblast.

Problem mam s prihlasenim. Po zadani jmena a hesla dostanu hlasku o zmene HW a potrebe reaktivovat Windows. At kliknu na Ano nebo Ne, tak se dostanu opet na prihlasovaci obrazovku.

Setkal se s tim nekdo a vi jak dal postupovat? Jo a licenci samozrejme mam.
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Standardní Re: Presunuti WinXP - opakovana reaktivace,nejde se prihlasit

Licenci sice mas, nicmene OEM, ktera je neprenosna na jinej HW.
    Nicmene kdyz zavolas na aktivacni linku, melo by to projit, muzes tvrdit, ze ti treba shorela deska

EDIT:// Ted vidim, podle toho co pises, ani nemas moznost reaktivace. Otazka, jestli nemas verzi, ktera je vazana opravdu jen na konkretni typ/znacku notebooku. Ale tady nevim, jestli neco takoveho opravdu je, nerad bych siril nejakou dezinformaci
    Naposledy upravil HollyG; 21.05.2008 v 15:48.
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

problém je ten, že píše, ať klikne na cokoliv, vrátí ho to na logon screen...takže se k aktivačnímu kroku ani nedostane
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Jde o presun pracovnich Windows, na ty mam MSDN licenci, zadnou OEM. K notebooku mam samozrejme i OEM Wokna, ale o ty ted nejde.
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Pokud opravdu mas MSDN, tedy multilicencni verzi, tak tak zadna aktivace vubec neni, a je to fakt divne
    Doporucuji overit, zda tam opravdu je ten key, ktery ma byt (na zdrojovem a tedy funkcnim notasu)
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Zkusil jsem na to jit od lesa. Udelal jsem si kopii stareho HDD - ta je ve starem notebooku (FSC V3205) plne funkcni. V T61 se mi ani neukaze vyber OS Zustane to viset na cerne obrazovce a blikajicim kurzoru vlevo nahore.

Napada nekoho, co delam blbe?

Je tam jiny HW (ale oboji cipset intel), minimalne ta volba systemu by mela byt v pohode, ne?

Edit:
    Vyresil to reinstal "domacich" XP, pracovni jsou funkcni.
    Naposledy upravil zivan; 22.05.2008 v 01:08.

licencni data jsou v jednom souboru v .../system32/ adresari. Bohuzel ted uz si nepamatuju jeho nazev. Staci ho mit zalohovany a po reinstalaci ho nakopirovat do tohoto adresare. Na netu k tomu jiste bude spousta informaci...

No problem byl uz asi v tom, ze funkcni disk v jednim notebooku v druhem neukazal ani vyber OS

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. legalni CD WinXP SP1 + CD SP2 ?= Legalni CD WinXP SP2
    Založil Camillek v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.11.2005, 19:14
  2. Zajimava vec s WinXP a flsh BIOSu
    Založil Nakadah Al Jaffa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 19.03.2003, 10:30

Pravidla přispívání