Ahoj všichni, snad jsem tenhle post umístil dobře, pokud ne, tak prosím Admina o shovívavost a přesunutí, díky.
Jelikož mám doma strašnou vykopávku, tak jsem se rozhodl pro investici do nějaké sestavy (pro zajímavost se jedná o AMD 3700+, 2gb ram, GFGTS 250 1gb)...
Dostal jsem výbornou nabídku, ale jelikož se už ve světě HW vůbec nevyznám, tak nevím, zda-li by se nedala poskládat nějaká nová.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stáří komponentů: 18 měsíců.
Sestava:
Procesor: 775 Intel Core 2 Quad 9550 2,83GHz takt na 3,6 GHz,FSB 1333 (takt na 1690 Mhz), L2 cache 12MB 45nm
Grafika: MSI nVidia GTX280 SuperOC 1GB
Paměť: 4 GB DDR3 A-DATA Xtreme series 2000 MHz
HDD: 1x SSD Intel X25-M, 80 GB, 32nm slouží na nahrání OS
1x Western Digital Black 640 GB
1x Samsung 500GB SATA2
Zdroj: Corsair VX550W
Zvukovka Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty
Motherboard: Asus Maximus Extreme
Case + chlazení: Viper 3, 4x ventilátor Skythe GentleTyphoon 4x 12 cm, deska a procesor chlazeny vodou, Radiátor: - EK Water Blocks 4x12cm Skythe GentleTyphoon, CPU blok: D-TEK, Pumpa: Innovatek HPPS-I 12V. Systém je navržen tak, aby zvládal chladit i grafickou kartu, ale chladící blok na ni chybí, nevíte, kde by se dal koupit za solidní peníz, krom tohoto obchodu : http://www.patro.cz/objects/1074969554.html (pokud se jedná o reklamu, tak smazat, díky)
Monitor: Philips Brilliance 220 X1
Sluchátka: Roccat Kave Solid 5.1
Klávesnice: Microsoft Sidewinder X6
Myš: Logitech G9x
---------------------------------------------------
Přečetl jsem si ještě jednou všechny komponenty a docvaklo mi, že s tou mojí směšnou almužnou je tohle nabídka, která se neodmítá. Beru ho na stoprocent, byl bych sám proti sobě, ale když už jsem to tady jak hůlka vypsal, tak prosím o radu na co se zaměřit, a jakým softwarem PC pro jistotu zkusit při předávce otestovat, zda-li je všechno v pořádku. Všem předem díky za Váš čas a rady.![]()