Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Acer Aspire 1353lc a "Automatický režim spánku"

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Acer Aspire 1353lc a "Automatický režim spánku"

Ahoj, mam problemy s manzelcinym notebookem Acer Aspire 1353lc a WindowsXP Home CZ SP2 aktualne zazaplatovany. Jelikoz baterie uz stoji za p.r.d., trapi me ten problem cim dal vic. System je nastaven tak, ze kdyz baterie dosahne urcite hranice (5%) nabiti, tak system sam ma prejit do rezimu spanku - tzn. ulozit data na disk a vypnout se. Bohuzel se tak nestane - vzdy se zasekne na obrazovce "Probiha priprava na rezim spanku" a nic se nestane (nezkousel jsem cekat dele nez minutu). Kdyz to udelam rucne pres "Start menu", tak probehne vse korektne a temer okamzite - vse se ulozi na disk a notebook se vypne.

Co jsem prochazel forum, tak snad vsechny dulezite zaplaty na tento problem mam (nepomohly). Nejaky napad co zkusit? Baterie vydrzi cca 40 minut a tak kdyz si manzelka odbehne a na chvili se nekde zakeca, hrozi, ze prijde o data

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Standardní Re: Acer Aspire 1353lc a "Automatický režim spánku"

mě se PC s Win2003 zas někdy nedaří probrat...obnovuje se, padne...problém bude pravděpodobně v síťových spojeních....když všechno co má co do činění se sítí vypnu a hibernuju, tak je všechno v pohodě...když něco nechám běžet - QIP, cokoliv, tak to z 75% nenaběhne....

takže podle mě v tom můžou bránit buďto nějaky síťovy spojení anebo nějakej běžící soft kterej neodpovídá...
    zkus udělat pokus - hodit tam AMP WinOFF, nastavit mód na hibernaci na nějakej určitej čas, odškrtnout "Force shutdown" a pak to samy, ale Force shutdown ať je zapnutý...to vynuceny vypnutí to prostě vypne, nevynuceny čeká...zkus to a napiš výsledek

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Notebook - ACER Aspire 8920G
    Založil cluzoe v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 01.04.2008, 14:24
  2. Acer Aspire 3634 ako do neho XP Home
    Založil sato v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.10.2006, 09:26
  3. 02/05 Acer TravelMate 4502LCi nebo Acer Aspire 1362LMi
    Založil visis v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 12