Zdravim: vcera jsem koupil novou grafarnu Nvidia 7600 GT AGP 8x do sveho starickeho stroje s deskou ASUS P4PE 4x - zdroj mam Fortron 350W.
Před vymenou jsem stahl rozliseni na 800*600 a zacal s vymenou. Po nasazeni a zapojeni molexu do grafarny/musel jsem vypojit jednu CDromku pac nemam dostatek molexu/ uz system nenabehl. Monitor pise no signal a samotne PC se chova dost divne - nabehnou vsechny vetraky/i na grafice/ ale vubec se nerozsviti klavesnice/kontrolni diody/ a mys. Na celnim panelu jen problikava ledka cdromky.HDD je slyset jako ze se v pocatku rozjede ale pak uz si nejsem jistej zda facha dal.
Zkusil jsem vymenu na starou grafiku ale problem pretrval. Pote jsem nechal cca 15 minut pc vyple a vymazal pomoci jumpru CMOS ale pc o5 nenajelo. Pak jsem to zkusil jeste parkrat a pc se v jednom pokusu chytlo....jenze po naslednem restartu o5 nic. Mam malinko podezreni na zdroj, ale to ze se na pocatku rozhjede HDD a vsechny ventilatory me moc nepresvedcuje.
Nevite nekdo co stim- jsem bezradnej - moc diky za kazdej napad
PC je P4 2.4@3.0 GHz - AUSU P4PE 4x AGP -1GB RAM - FORTRON 350W - VGA viz. vysse /napojen je 2x HDD + 2x(1x) CD-ROM - 1x FDD
AGP byl v biosu zamcenej takze na nem bylo 66....