Moj problem sa tyka BIOSu - zhruba tyzden som jej stastnym vlastnikom.
V piatok v noci som opet menil nejake nastavenia v BIOSe = samozrejme skusal som ist vyssie - a po ulozeni nastaveni znama hlaska NEVYPINAJTE POWER KED UKLADAM UDAJE. To je v poriadku na tejto doske to niekedy dlhsie trva - ale ked to nezmizlo ani o 5minut tak ej asi je zle nasledny reset a komp mrtvy. Zmazana rom!!! Utekam v pondelok do AGEMU a za flasu si vybavym flash BIOSu. Ale ani tam to neslo OK - ROM je totiz nízkonapetova 4MB pamet FLASH - bez pevneho nastavenia zatial nikto nama na to programator - takze aj v sklade HOTFLASH s dvoma doskami.
O 15.30 pridem domov - jebkam sa s tym a o 19.30 po zmene FSB je zase "ROM" neulozena a zmazana!!!!!!! Ide na reklamaciu - nemozem mat predsa dosku na ktorej aby sa clovek bal odklepnut enter v BIOSe!!!!
Toto je prve MABO s nicim takymto - este som to nevidel!!! Dufam ze to neni vlastnost vsetkych NF7-S.
PS: priznaky - ked Vam po zmene nastaveni PC horko tazko nabehne - spatne nastavenia uz neopravujte v BIOSE!!!! Resetujte BIOS a potom to dajte nizsie inak death a je po biose