Zdraviim jiz delsi dobu premyslim nad tim ze moji mysce (logitech MX 1000) by slusel novy kabatek. A jelikoz se ji budu muset podivat na zoubek (trosku zlobi levy spinac) a po znovu shlednuti stoobiho videa na pct jsem si rekl ze by ji slusela nejaka vesela barvicka. Jen by mne zajimalo jestli nekdo nemate zkusenosti tady s touto myskou co se pouziteho materialu tyce. Hlavne mi jde o ten plast na strane palce jsetli na nej muzu aplikovat stejny postup jako na zbytku mysky. A jestli mate nekdo nejake zkusenosti s upravou/lakovanim mysek obecne.
Jestli jsem to dobre pochopil tak by muj postup mel byt nasledujici:
1. Ocistit a odmastit.
2. Vybrousit
3. Aplikovat plnic a brousit a to nekolikrat
4. Nanest kryci barvu a vabrousti a zase nekolik vrstev.
5. Vylestit.
A jeste by mne zajimalo jestli by nebylo dobre pouzit nakonec nejaky druh bezbarveho laku nebo nejakou jinou hmotu. Preci jenom je povrch mysky jaksi extremne namahany co se tyce oderu a ruznych skrabancu. Abych z toho po mesici nemel loupajicise krysu.
A taky by men zajimaly idealni casy schnuti/tuhnuti jednotlivych vrstev a jestli by je nejak vyrazne neurychlil nejaky druh fenu.
Bude to moje prvni uprava jakekoli casti pocitace, nepocitam-li vyriznuti diry a nasledne vsazeni plexi do jedne mechaniky. A nejsem zadny hulvat co by s myskou jakoli nepatricne nakladal, jen ji hodne pouzivam.
Nebo mam napoprve skusit neco jineho? Ttreba bocnici? To je zase rovny plech.
Uff to je nejak otazek najednou, jestli se tady neco podobneho uz resilo tak prosim o vymaz, ale zadny mod mysky jsem tu nikde nenasel. Dekuji.