Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: soukromy automaticky otevirac dveri

Standardní soukromy automaticky otevirac dveri

Ahoj. Bydlim v bytovem dome, kde je rozveden "domovni telefon". Ten ma na sobe tlacitko k vchodovych otevreni dveri (bzucak). No proste klasicke reseni.
    Chtel bych si v byte ten telefon upravit tak, ze by jej bylo mozne prepnout do rezimu, ve kterem by v priprade ze zespodu zazvonim, spustil automaticky (po nejake prodleve napr.) nekolikasekundove otevirani. Proste jakoby byl nahore nekdo, kdo to otevira. Tento rezim by melo byt mozne taky vypnout. Jde mi o to, ze kdyz se vracim z venku a doma nikdo neni, nechce si mi vytahovat klice a radeji bych jen zazvonenim (treba i nejakym tajnym signalem - treba 3x kratce zazvonit) spustil oteviraci bucak na 2-3 sekundy.
    napada nekoho neco? Bude si to ted nekdo bastlit? . Pokud by byl zajem, muzu z telefonu sundat kryt a vyfotit to. Jediny reseni, ktery asi jsem schopen udelat je, ze si spojim telefoni zvonek v byte s vystupem tlacitka na otevirani dveri a proste kdyz budu dole zvonit, tak bude bzucet "bzucak na otevirani dveri", ale radsi bych byl, kdyby to bylo vyreseno nejakym hezcim zpusobem.
    Dik.

Member Avatar uživatele 007
    Vliv
    259

Standardní Re: soukromy automaticky otevirac dveri

C2D 4600,2*Kingston HyperX 1GB PC3200,Leadtek 7600GT,UATA 120G SEAGATE Barracuda+SATA 250G SEAGATE Barracuda,ADMtek AN983 10/100 PCI,Asus P5PE-VM,GSA 4163B,GCC 4480B,19\"LCD LG-L194WT-SF

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 31.12.2007, 17:24
  2. Automaticky prihlaseni
    Založil Martyr-M v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.05.2006, 00:43
  3. automaticky scan vsetkych IP adries na LANe ??
    Založil magnetique v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 07.02.2006, 13:48
  4. Software na automaticky download...
    Založil debo1 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.03.2005, 21:06

Pravidla přispívání