Tak som konecne vymenil GK a ake je velke moje prekvapenie ako sa zmenila kvalita obrazu:
Nedavno som mal:
ManLi GF2Ti - boze, ako som mohol byt taky sprosty ze som si kupil nieco tak hrozne. To, ze je to uplne na <> karta som zistil po tom, co som si kupil novy monitor. Obraz sa velmi nevylepsil.
Potom sa tu chvilu ohriala:
MSI GF4 MX440 Ta bola o poznanie lepsia ale stale to nebolo ono. Napriklad obraz bol pri 1024x768x32 @ 100Hz rozmazany. Myslel som, ze uz to nezvlada monitor.
Potom som tu este na chvilu mal nejaku noname TNT. O jej kvalite sa radsej nevyjadrujem. Dlhe cakanie mi sprijemnila Matrox G400 DH sa kvalitou bez problemov vyrovnala MSI GF4 dokonca bola o malo lepsia. Na to, ze mala asi 3 roky dobry vysledok.
No a nakoniec uz konecne prisiel tovar od ATI Sapphire a s nim aj moja terajsia 9100-vka. Jedine co mozem povedat je, ze obraz je pri 1024x768x32 @ 100Hz fakt krasny. Ostry, vyborne farby a ziadne sumy. (cez analog; DVI si ani neviem predstavit)
Co s toho vyplyva? Po asi 5 kartach od nVidie (zacinal som s Rivou 128 od STB) ma budu musiet dlho presviedcat aby som si od nich este nieco kupil.