Zjistil jsem akorát, že se jedná o "enriched text file", ale toť vsjo. Googlil jsem snad hodinu a nenašel vůbec nic. Přece na to musí existovat prohlížeč/editor, ne?
Zjistil jsem akorát, že se jedná o "enriched text file", ale toť vsjo. Googlil jsem snad hodinu a nenašel vůbec nic. Přece na to musí existovat prohlížeč/editor, ne?
Prvy dotaz do gugla a podla neho je to TXE - The XML Editor .
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Ta přípona mi nic neříká, ale žádný z těchto editorů nepomohl?
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=txe+editor&meta=
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Tak pokial je to textak, tak hociktory txt editor stym musi vediet pracovat.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
http://www.pspad.com/cz/pspad.htm
Je tam export do .TeX suboru tak by to snad mohol vediet aj korektne otvorit.
EDIT: Tak som ho nainstalil a ma podporu na otvaranie TeX ako aj uklada vo formate TeX.
Hm tak sa ospravedlnujem. Tak to dopadne ked citam a telefonujem. Otazka je na TXE nie TEX.
EDIT2: Tak som to nasiel tu: TXE8 stiahol som to na treti pokus ale ide to a funguje.
Naposledy upravil bluedragon; 09.01.2008 v 09:44.
Home:ASUS P5K, C2D 4500@3,003 (AC), 2x1GB Corsair, ASUS HD3850 256MB 770/2000 (AC S1), Samsung 250GB, ASUS DRW-1814BL, BlueStorm 400W, TT Soprano, Logitech MX 3200, LCD Fujitsu Siemens X19, Sennheiser HD202, Vista Ultimate
Mobile:IBM/Lenovo ThinkPad T61
Gugluj
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)