Mám problém s touto deskou, konkrétně problém s overclockingem. Mám fsb wall na 284mhz a vůbec se přes to nedokážu dostat. Problém ale neni, že by deska byla unstable, nebo nepostla nebo tak, ale prostě když nastavím víc, tak mi to vždy naběhne na 284. Přičemž momentálně je tam P4 CedarMill 3ghz momentálně teda na @ 4,25ghz, jenže to zdaleka neni jeho strop, tohle dává na default voltáži a víc nemůžu kvůli tomu limitu na FSB.

Předem upozorňuji, že se nejedná o žádnej problém s frekvencí PCI-E nebo tak jak bejvá na I945 zvykem, ta je naprosto v pořádku, jen to prostě nemůžu natáhnou přes fsb284. Zkoušel jsem i clockgen, pár generátorů ze seznamu s tim dovede hejbat, ale opět jen do 284. Dolu to jde, ale když dám víc jak 284, tak se to jakoby nastaví, ale ve skutečnosti mám pořád 284. EasyTune přímo od Gigabytu = ten samej problém. Nenapadá ještě někoho něco? Pikantní je, že deska oficiálně podporuje Conroe s FSB 1333. I když v biosu zapnu to Conroe fsb1333 OC mode, tak to rebootne, ale hle na 284, ne na 333. Už fakt nevim co mam dělat.