Stala se mi takova velmi zajimava vec ... dlouhodobe jsem mel s puvodnim pasivem na nb odzkouseno fsb350 ... sehnal jsem ale hr-03 a ten jsem nasledne dal misto originalu ... vsechno jelo po vymene krasne, dokonce se mi podarilo to rozjet 8x420 a pul hodky orthos stable(vic jsem nezkousel) ... taxem si rekl, ze zkusim vic ... hodil jsem tam 425 ... a nic ... system nenajel ... takze jsem sel hned z5 na 420 ... ale taky nic ... mno postupnymi kroky jsem se dostal az na puvodnich 350, jenze system nenajel ani tam ... taxem zacal od piky na fsb 201, ale vubec nic ... biosu trva o neco dele, nez najede, ale vzdycky najede na default 200mhz pricemz v biosu zustane nastavena moje frekvence (tedy 201) ... pokud bych to prehnal s oc, taxe ta polozka "vypne", coz se nestava a tim padem me to mate ... zkousel jsem nahrat default hodnoty, reset biosu, procetl jsem par faq threadu a nenasel jsem odpoved ... sborka/rozborka se mi zatim delat nechce, takze uvitam jakekoliv rady, ktere nepujdou timhle smerem ....
// EDIT : Zkousel jsem ze zoufalstvi i pretaktovavaci utilitku od GB - Easytune 5 a ta se taky nechyta ... nastavim, kliknu na go ... par vterin to problikava a pak sup z5 na default