Nazdar, po spojeni 2 particii mi nebootuje XP. Mozete sa prosim nato pozriet?

Takto to vyzeralo povodne na 160 GB disku:
T: 2 GB (particia vytvorena pred instalaciou XP, skryta, neskor v XP nakonfigurovana pre swap, temp, ... - povodne FAT32, skonvertoval som na NTFS pred spojenim)
C: 8 GB - system - NTFS
D: zvysok na data - NTFS
T a C mali rovnaku velkost clusterov pred spojenim (4 kB).

V partition magic som spojil T a C tak aby sa obsah T stal adresarom v C. T bola uplne prazdna, vsetky veci (swap, ...) som pred zmenou prekonfiguroval na C.

Po aplikovani zmeny v partition magic sa urobil reboot, niekde v polovici nabehol partition magic task, ktory zmenu vykonal a skoncil z nejakou chybou, ktoru zial nemam zapisanu. Odvtedy XP nebootuje, ziadna chybova hlaska, posledna sprava je "Verifying DMI Pool Data..."

Skusal som recovery console:
- diskpart - zobrazil 2 particie: C (partition 1): unknown 10 GB a H (partition 2): zvysok
- bootcfg - zahlasil, ze mam corrupted filesystem a ze mam spustit chkdsk
- chkdsk - po zbehnuti uz diskpart vidi C: SYSTEM 10 GB a H: zvysok
- fixmbr - vzdy zahlasi ze mam non-standard alebo invalid MBR, po zapisani noveho a reboote to stale opakuje
- fixboot - zbehne ale nepomoze to
- bootcfg - skusal som menit cislo particie pre dane XP z 2 na 1 ale nepomhlo.
- dir pekne listuje obsah oboch particii

Kym som nezbehol chkdsk tak recovery console ani nedetekoval windows instalaciu (nepytal vyber windows ani admin. heslo). Po zbehnuti chkdsk pri spusteni recovery console pyta vyber windows a admin heslo. Mam pocit, ze som mierne pokrocil ale este by to nieco chcelo.