Předem se omlouvám, že to možná není uplně do téhle sekce, ale problém se mi objevil potom co jsem vyměnil Radeon 1950 PRO právě za MSI GF8800GTS-640E-HD-OC.
Problém spočívá v tom, že když pustím 3DMark06 tak to jede až do druhého CPU testu, po kterém komp zatuhne (ve chvíli, kdy by měl načítat další test). To se stane i když pustím jen třeba samotný CPU test 2. Když jsem měl v kompu tu ATInu, tak chodil 3DMark naprosto bez potíží. Mám O/C systém, takže první co bylo, že jsem to zkusil na default frekvencích. Bohužel, ani to nepomohlo - prostě s touhle grafikou i na defaultu zatuhne po tom druhím CPU testu. Pro jistotu jsem testoval znovu stabilitu systému (Orthos stable přes deset hodin), ale žádný jiný problém jsem neobjevil. Napadá mě, že to snad už může být jen nějaká SW nekompatibilita. Nevíte náhodou někdo, kde může být pudl zakopán??
Samozřejmě 3DMark není stěžejní - v podstatě je uplně k ničemu, ale protože bych chtěl mít alespoň nějaký výsledek pro porovnání, rád bych to vyřešil ... Vše ostatní ve 3D jede jak z praku ... Oblivion 1920x1200 4xAA FullDetail ... apod.