Zdravim vsechny. Mam takovej problem s XPckama. Pri zadani vypnout PC se mi XP stasne hlouho ukoncuje a hlouho vypina. Prosim HELPPPPP
Zdravim vsechny. Mam takovej problem s XPckama. Pri zadani vypnout PC se mi XP stasne hlouho ukoncuje a hlouho vypina. Prosim HELPPPPP
...skus toto:
Rychle vypnutie Win XP
Start -> Run a zadat regedit
najst: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control
-kliknut na "Control" adresar
-v pravom okne najst kluc WaitToKillServiceTimeout
-dvojity-klik na kluc a nastavit hodnotu na nizsiu z 2000 - na 100
-restart
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Je to dobra rada , ale ma to malu chybu , ak nastavis moc nizky cas , ukonci Ti , ale po kazdom starte nabehne scandisk , nakolko to bolo nekorektne ukoncene. Doporucujem skontrolovat co Ti stale bezi po nalogovani do okien. Nejake sluzby , pripadne doinstaluj si Proces Viewer a tam mozes jednotlive procesy odstavit.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Doporučuji:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\
klíč HungAppTimeout nastav na 5000
klíč WaitToKillAppTimeout nastav na 4000
klíčAutoEndTasks nastav na 1
větev
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\
klíč WaitToKillServiceTimeout nastav na 2000, tedy doporučuje nechat tak jak je (udávám jen pro kontrolu)
Opteron 144@2700MHz, 2x512MB kingstone HyperX Abit AN8 Ultra, atd.
Problem moze byt aj v tom ze mas nastavene cistenie swap suboru pri kazdom restarte\shutdowne ....
ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||
Dik, uz je to OK bylo tam 20000.![]()
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)