Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Creative X-fi Xtreme Audio problem!!!

Standardní Creative X-fi Xtreme Audio problem!!!

Mam zaujimavy problem. Kupil som si od ruky zvukovku Creative X-Fi Xtreme Audio, nahodil som to pred chvilou, a odvtedy mi nabehne blue screen sem tam, a hned restart. Zistil som ze ked zapnem bsplayer, alebo mirandu, vtedy to robi. Ostatne programy idu zatial, event viewer som pozrel, a ziadnu chybu tam nehlasilo.

zakl. doska : asus m2n-e
    cpu : athlon 3000+ a64
    ram: apacer 2x512MB DDR2 667Mhz Dual channel
    graf : Asus 8600GTS
    zdroj: fortron 400W

skusim to vybrat, a dat spat na onboard audio, ci to bude robit, ked to nebude robit, tak neviem ci je problem v tej novej zvukovke, alebo proste maticna sa s nou nechce bavit.

Thumbs up Re: Creative X-fi Xtreme Audio problem!!!

Můžu tě uklidnit, desku mám stejnou co ty a na ní mám osazenou zvukovou kartu Creative X-Fi Xtreme Gamer, tak v tom by problém neměl být. Zakázal jsi integrovaný kodek v BIOSu ?? Zkus vykopat všechny kodeky a pak nainstaluj znovu ovladače zvukové karty. Pročištění registrů nebude od věci. Pak napiš.
    Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1

Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1

Standardní Re: Creative X-fi Xtreme Audio problem!!!

v biose som zakazal onboard. kodeky tam nie su skoro ziadne, lebo len pred chvilou som nainstaloval novy windows, a hned po instale chipsetu som sa pustil do instalu zvukovky a potom grafickej. potom som hned nahodil bsplayer, a ked som ho spustil hned prisiel blue screen.

Existuju nejake ine ovladace okrem originalov pre tuto zvukovku ?

O jiných nevím, ale já včera také instaloval a nainstaloval jsem ovladače co mám na přiloženém CD a po nainstalování mě to kopne na net a nabídne novou verzi ovladačů. Zkus jinou verzi BSPlayeru, starší, novější. Je to jen pokus.
    Acer Aspire 6920G Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz, 4GB DDR2 667 MHz, GeForce 9500M GS 512MB, WD 250GB HDD, WLAN, Bluetooth, Vista Home Premium SP1

Nokia N82 2GB Black S60 3rd Edition, Feature Pack 1

Bsplayer som skusal vseliake verzie. Mozno by som mal vyskusat odpojit zvukovku, a tak vyskusat, popripade nahodit onboard a tak skusit.Lenze na to teraz nemam cas

inac je zaujimave, ze zatial pri ostatnych programoch sa to nestava, a bezi to stabilne, aj hry som vcera skusal, a isli ok, takze neviem preco to takto blbne.

Pozrel som aj event viewer, ale nic som tam zaujimave nenasiel.
    Naposledy upravil NorbiWRC; 02.10.2007 v 12:26.
    | CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+ EE | MB: ASUS M2N-E | VGA: ASUS 8600GTS | RAM: 2x1GB DDR2 CORSAIR 800 XMS2 | HDD: Hitachi 160GB SATA | Zdroj: Fortron 400W | Chladic: AC Freezer 64 | LCD: Samsung 940BW | Repro: Logitech Z-4e black 2+1 |

tak, som uz vyskusal vsetko mozne, ostavalo len vybrat zvukovku, a nasiel som doma nejaku staru zvukovku od creative, tak som to vyhodil, a nahodil tu staru, a ide vsetko ok takze jedine co mi ostava je reklamovat tu zvukovku, a bud je to v nej, alebo je to nejaka nekomplatibilita.
    Docital som sa tiez ze tieto X-fi Xtreme Audio su vlastne naj osklbanejsie verzie tychto kariet, takze mozem povedat ze som sa nechal pekne ojebabrat, ale aspon som sa z toho ponaucil!
    | CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+ EE | MB: ASUS M2N-E | VGA: ASUS 8600GTS | RAM: 2x1GB DDR2 CORSAIR 800 XMS2 | HDD: Hitachi 160GB SATA | Zdroj: Fortron 400W | Chladic: AC Freezer 64 | LCD: Samsung 940BW | Repro: Logitech Z-4e black 2+1 |

takze, novinka je, ze sa nasiel jeden driver kt. je aj na XP aj na Vistu, a vysiel minuly tyzden piatok, s tym to ide bez problemov, cize je to super.

Citace Původně odeslal NorbiWRC Zobrazit příspěvek
    takze, novinka je, ze sa nasiel jeden driver kt. je aj na XP aj na Vistu, a vysiel minuly tyzden piatok, s tym to ide bez problemov, cize je to super.
    keby som sa tu regol skor, tak by som ti toto iste s drivermy povedal skor... ja som mal ten isty problem, lenze s grafickuo kartou

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Autigy 2 vs. Creative 6.1 speakers problem
    Založil peter123 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 06.06.2003, 09:59
  2. Problem s restartom a audio kodekom u 8RDA
    Založil orva v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 05.06.2003, 07:54
  3. Problém audio CD ?
    Založil celebris v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 21.05.2003, 20:27
  4. Creative SB Live 5.1 a ovladace = problem!
    Založil idoktor v sekci fóra Základní desky
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 19.05.2003, 13:28
  5. DVD Audio @ Audigy2 - problem
    Založil Tamango v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.04.2003, 16:49

Pravidla přispívání