neviem ci som tak uplne trafil sekciu. ak nie, tak pardon
potreboval by som zrusit zvuky pre niektore programy, v ktorych nejde zrusit zvuk "interne"
ci nastavit nejaky atribut v zastupcovi, alebo nejaky extra program?
neviem ci som tak uplne trafil sekciu. ak nie, tak pardon
potreboval by som zrusit zvuky pre niektore programy, v ktorych nejde zrusit zvuk "interne"
ci nastavit nejaky atribut v zastupcovi, alebo nejaky extra program?
Můžeš uvést konkrétní případ?
Jestli jsem Tě dobře pochopil, tak chceš aby program xy.exe "mlčel jako zařezaný." Takže výhradní nepřístup ke zv.k. Hmmm...
Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 29.10.2006 v 21:56.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
jo, myslim ze si to pochopil dobre.
bezi mi napriklad nejake video (alebo skype), ktore ma zvuk moc "potichu". takze sluchatka mam vytocene na max.
a do toho si spustim nejaky program / hru ktora neumoznuje ten zvuk stisit.
a aj ked to pipne len sem tam, tak to je taka supa, ze konec
takze by som tomu prog rad celkom zrusil vsetky zvuky, nech mozem pozerat / skajpovat bez preblemu...
C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello
Kdyby se ti to nepovedlo vyřešit, tak máš důvod proč kupovat Vistu, ta to umí.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
tak som skusal programek Flash Mute, ktory ma stisovat flashky v prehliadacoch a do velkej miery by riesil moj problem
u mna nefungovalale vyskusajte
http://googlesystem.blogspot.com/200...lash-mute.html
MSI K8N Neo FSR, Sempron 2800+, 2x 512MB DDR, 7600GS, SB Live, 80 GB Maxtor, WD3200AAKS, LG GSA-H12L, Acer 1951Cs, G25, Genius SP-HF 2000X, N95
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)