před nedávnem jsem přeflashnul firmware na VL02 a teď jsem zjistil, že mi to ve windows (xp-sp2) vůbec nenajde LightScribe zařízení. LS diag. utility se tváří, jakože software je v pořádku, ale jakobych žádný LS HW neměl. Zkoušel jsem to pro jistotu přeflashnout ještě dvakrát, jestli se to nepodělalo, ale nějak bez výsledku.
Zajímavý ale je, že v linuxu se to tváří, jakože je všecko v pořádku (sice jsem nezkoušel něco tisknout, ale řekl bych, že to půjde, páč ls device to najde...)
LS Diag. util. log:Kód:SOFTWARE\LightScribe\ResourceDir - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\res\ SOFTWARE\LightScribe\MessageDir - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\ SOFTWARE\LightScribe\XResourceDir - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\xres\ SOFTWARE\LightScribe\Update\UpdateShellCommand - http://www.lightscribe.com/go/downloads/windows SOFTWARE\LightScribe\Update\PreviousVersion - SOFTWARE\LightScribe\Update\CurrentVersion - 1.8.15.1 SOFTWARE\LightScribe\Update\PreviousPreviousVersion - SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\Type - 16 SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\Start - 2 SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\ErrorControl - 0 SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\ SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\DisplayName - LightScribeService Direct Disc Labeling Service SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\ObjectName - LocalSystem SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\Description - Used by the LightScribe software components to support 3rd party disc labeling applications using the LightScribe COM Application Programming Interface (LSCAPI). This service needs to run for LightScribe direct disc labeling to work. SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LightScribeService\Security\ SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Eventlog\Application\LightScribeService\ - SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Eventlog\Application\LightScribeService\ SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Eventlog\Application\LightScribeService\TypesSupported - 7 --- SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom\Enum\1 - IDE\CdRomHL-DT-ST_DVDRAM_GSA-H12L________________VL02____\314b364255413042333920392020202020202020 SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\allocatecdroms - 0 SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom\autorun - 1 SOFTWARE\INTEL\Intel Application Accelerator - Not detected --- No drives found
procházel jsem i windowsovské logy, a jsou docela hodně plné takovéhohle balastu:nemá někdo tušení, co s tím?Kód:Typ události: Upozornění Zdroj události: LightScribeService Kategorie události: Není k dispozici ID události: 1 Uživatel: Není k dispozici Popis: Win32 Error : Function: [HurricaneClientProxy::DoInputCommand] DeviceIoControl returned Win32 Error: 1117 Description: Žádost nebylo možno provést z důvodu chyby zařízení I/O.![]()