Chipset od nvidie = same trable.
Kua Operu mam rad - ale uz mi zacinaju pripominat nVidiu vo vydavani detonatorov![]()
Este ze mam stale 6.05 - som s nou brutalne spokojny a asi pockam na 8.0 co pri tomto tempe updatov bude asi buduci mesiac![]()
ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||
Tu jsem stahnul, hned jak vysla, ale nic proti 6.05 jsem neobjevil.
Sedmicka mi nejak nesedi, hlavne me toci, ze kdyz se trosku ukliknu a pozaviram si fsechny vokna![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
...7.03 a no problemPůvodně odeslal Hasich
2hasich:...mi to pripomina ako keby si napisal: ked si trochu ucvrknu tak sa pochcim- tak pouzivaj klavesove skratky
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Ale. no takPůvodně odeslal .:::iGor:::.
![]()
Spis jsem tim chtel rict, ze jsem si na ovladani 6.0x zvykl a ty zmeny mi nesedi. Napr. mi taky vadi, ze kdyz najedu na okaz, neukaze se mi adresa, nemuzu pouzit svuj oblibeni skin atd. Vetsinou to jsou drobnosti, ale me nebavi si s tim hrat znova.
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
2 .:::iGor:::.:
Mas ucet v Tatrabanke ?
ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
...no, whyPůvodně odeslal Deviant
![]()
![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
uz som ti odpisal PMPůvodně odeslal .:::iGor:::.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)