MSI se chciplym biosem jsem vyreklamoval a dostal prachy zpet. Fajn. Obratem jsem si koupil - opet v Alze - jetou vyse zminenou desku. Bez jakyhokoli prislusenstvi, nic. Ze to je ponekud naprd mi doslo az potom. A za to tri tisice. Ehm. Ale budiz, hlavne ze mam super desku.
Jenze: za boha nenabehne. Nejsem si uplne jisty cim to je, pustim pocitac, chvili se neco deje a pak se zastavi vetrak na procesoru. A to je vsechno. Stahnul jsem si alespon manual a vse je zda se spravne...

Ted k dotazu: TESNE VEDLE IDE konektoru jsou jakysi svabi s pomerne velkyma pasivama. Pecou jako blazen, az se bojim o kabely. Vedle pasivu jsou nejaky maly "krabicky", ktery pecou jeste vic. Neda se jich ani letmo dotknout a ten varici vzduch vylozene "smrdi". Nic se nepali (jeste to tak), ale prijde mi to znacne nestandardni. Muze to nekdo komentovat? Druha podivna vec - neco v techto miste huci resp. syci. V zivote jsem se s tim nesetkal a docela na to ziram... I se zastavenyma vsema vetrakama to je fakt intenzivni sykot. Co to na tu desku proboha namontovali?...